Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyi ideig fájt nektek a...

Mennyi ideig fájt nektek a torkotok mandulaműtét után?

Figyelt kérdés
beszélés, nyelés, rágás, evés.. kínszenvedés.
2010. márc. 27. 19:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Na ma voltam felül vizsgálaton hétfőre állítólag már teljesen rendben leszek.
2013. dec. 10. 19:10
 12/32 anonim ***** válasza:
Én most ébredtem a 3. Napra... Hát még elég szar fájdalomcsillapító nélkül.. Remélem hamar jobban leszek :(
2013. dec. 14. 06:57
 13/32 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkedvetleníteni de igazából még csak most lesz szar :) Amúgy enni tudsz ? Az a lényeg enni inni kell, hogy lemenjen a lepedék.
2013. dec. 15. 21:18
 14/32 anonim ***** válasza:
Nappal még úgy elvan az ember, de a legszarabbak az esték, legalábbis nálam azok voltak, én KB egy hétig csak két órákat aludtam, mert úgy megduzzadt az ubulám, hogy félre nyeltem, és már azt akartam kiöklendezni. Meg fojt a nyálam világba. Kétszer fordult elő ez az öklendezés, akkor azt mondtam inkább nem alszom, nem akartam megint átélni azt hogy a saját ubulámat (Nyelvcsap) idegenek érezzem, és nem tudjam vissza nyelni hogy normálisan legyen, arra kell a kalcium, először a pezsgő tablettás lett, de kiderült hogy az ampulás jobban beválik. Én egyszer mentem vissza orvoshoz,( éjjel) éppen emiatt, mert elkezdtem öklendezni vér nem fojt, de az idegen test érzés miatt nem tudtam mit csinálni, szóval jobbnak táluk bemenni, nagyobb volt a riadalom mint a baj. Kicsit nyál szívóztak, kaptam ampullás kálciumot, aztán megkérdezték bent akarok maradni ? Mondták hogy igazából ök se tehetnek egyebet, szóval úgy döntöttem haza megyek. Azután még egyszer volt olyan dagadás, azt nehezen de megoldottam. Akkorára dagadt mint kb egy csirke szíve.
2013. dec. 15. 21:37
 15/32 anonim ***** válasza:

12-14 06:57

Jóbban vagy már ?

2013. dec. 26. 14:26
 16/32 Apjok István válasza:
Én most vagyok az 5. napban. Nekem már a 3. napban is vérzett ezért 1 napot a korházban kellett töltenem. Azt mondták, hogy ez nem normális csak a 6.-7. napban. Remélem többet nem fog bevérezni. Elmult 1 óra mulva szóval nem kellett égetni. Én Flectoron és Xiloxon élek (ugyan olyan mint a cataflam csak kicsit gyengébbek) Ezekkel tudok inni enni. Enni csak főzelékeket tejbe papit illetve kenyeret teába mártva fogok megpróbálkozni enni.
2015. jún. 27. 16:42
 17/32 anonim ***** válasza:

Nekem altatásban csinálták, és lézerrel kiégették.

Jó volt mert így nem vérzett be.

Örülök hogy nem voltam ébren, mert már attól rámjön az öklendezés, mikor az elején megnézték a manduláimat.

Igaz mivel kicsi a szám eléggé kiakasztották az állkapcsom a száj terpesszel. Utána jó pár napig az is fájt. igaz csak rágásnál.

Most már ritkán vagyok beteg.

2015. jún. 30. 18:25
 18/32 anonim ***** válasza:

Az tényleg nem jó, ha ilyen hamar bevérzik. De sok vizet kell inni. Én konkrétan az elsö 3 napban csak vizet ittam enni nem ettem. Az elsö falat csirke. Amit amugy imádok. Olyan rosszul esett hogy az valami hihetetten. Azt hittem megakadt a torkomon. úgy megvolt duzzadva minden.

Marha sokat kellet nyelni hogy lecsússzon a falat. Aztán pár nap múlva szerencsére már ment. És kellet is enni, hogy tisztuljon a seb.

2015. jún. 30. 18:32
 19/32 anonim válasza:

24F

Nem mondom én sem számítottam ekkora fajdalomra. A cataflam most a legjobb baratom. Ma már 8 napja hogy kivettek de meg mindig nagyon fáj. Az éjszakát nem birom átaludni hajnalbam jegelni szoktam es gyogyszert is veszek be mielőtt visszaaludnék. A mozgast nem vonom meg magamtol megyek én igaz kocsival de nem birok a seggemen üllni hetekig ugy sem. Mutet utani napon már ettem én is főként leveseket es jol megfozott tésztákat. Kerülendő a csípős fűszeres ételek volt hogy megsiratott egy-egy váratlan falat. Nagyon várom már azt a pillanatot mikor

2018. szept. 5. 09:09
 20/32 anonim válasza:

24F

Nem mondom én sem számítottam ekkora fajdalomra. A cataflam most a legjobb baratom. Ma már 8 napja hogy kivettek de meg mindig nagyon fáj. Az éjszakát nem birom átaludni hajnalbam jegelni szoktam es gyogyszert is veszek be mielőtt visszaaludnék. A mozgast nem vonom meg magamtol megyek én igaz kocsival de nem birok a seggemen üllni hetekig ugy sem. Mutet utani napon már ettem én is főként leveseket es jol megfozott tésztákat. Kerülendő a csípős fűszeres ételek volt hogy megsiratott egy-egy váratlan falat. Nagyon várom már azt a pillanatot amikor végre nem fog fájni...

2018. szept. 5. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!