Mandulaműtét helyi érzéstelenítéssel?
altatásban kérd, ha lehet. Nem lesz rossz élményed a műtétről! Ne félj a műtéttől!
Nekem tavaly vették ki
27F
Én örülök, hogy nem kértem altatást. 10 perc alatt végzett velem doktornő :-D
mellettem fekvő hölgy kért altatást, de nagyon rossz volt az ébredése, hányt, amitől felszakadtak a sebei így tolhatták vissza a műtőbe szegényt.
Köszönöm mindenkinek! :)
Uh, azt hittem, hogy a helyi érzéstelenítés azt jelenti, hogy helyben elvégzik. Ez esetben, hogy mindenképp be kell feküdni, az altatás mellett döntenék. Sajnos, alacsony a fájdalomküszöböm bizonyos dolgokban.
"alacsony a fájdalomküszöböm"
Nem elrettentés miatt írom, hogy akkor kösd fel a gatyád, mert kegyetlen lesz a műtét utáni 10 nap!
Ha kell vegyék ki, aztán elboldogulsz majd! Fontos, hogy legyen otthon veled valaki mindig, mert ha bevérzel rögtön mentő, vagy autóba ülni és menni a kórházba! Ez nagyon fontos!
Ha kérdésed lenne akkor írj bátran, akár privátot is és megosztom veled a tapasztalataimat (amik nem jók, de szerintem senkinek sem)!
Csatlakozok az előttem hozzá szólóhoz helyi érzéstelenítővel a mandula kapsz egy injekciót.
Nekem azt mondták ez jobb mint altatás mert a seb hamarabb gyógyul. Meg kell hagyni nem túl kellemes közbe a vért köpnöd amikor szólnak a műtét maga nem tart tovább olyan kb. 10-15 percnél csak kellemetlen de sajnos ezzel jár csak annyit érzel hogy valamivel hogy olló hasonlító dologgal konkrétan a nevét nem tudom kivágják a manduládat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!