Rivotrilt 16 évesen?
Rivotril van 2mg.-os és 0.5 mg.-os is legalábbis én ezeket láttam. A 0.5 mg.-ost szedem reggel 1-et. Régebb óta szedem és járok időnként vérvizsgálatra egyéb okokból de sosem vetődött fel hogy abba kéne hagynom. Valójában minden gyógyszernek vannak mellékhatásai de értő módon a pszichiáter aki orvos úgy véli mikor felírja hogy a hasznos hatása miatt mégis érdemes szedned. Nem írtad a dózist és a napi adagot. Általában 4 hetet szoktak adni a kontrollra. Valóban kedvelt gyógyszer a fogyasztók körében
de az egy más világ tudod. Azok isznak rá meg marékkal veszik be. Az az ő dolguk..A betegségednek ott a fonákja hogy akkor sem ismernéd be ha egy klinikán látnál néhány súlyosabb esetet hogy furcsán viselkedik.
Nem lenne neked is egyszerűbb a 0.5mg.-ost egyben bevenni.
Az a 2mg.-osnak a negyede ha jól számolom és nem kell négy részre farigcsálni.
Azt hogy Szerbiában milyen a gyógyszer felhozatal azt én innen Budapestről nem tudom megítélni. Tudom milyen keserves egy 2mg.-os tablettát négy részre faragni. Ezért javasoltam a 0,5 mg.-ost.
Ami a lényeget illeti nem kell könyvet olvasnod csak olvasd el a gyógyszer mellé kapott tájékoztatót és már el is megy a kedved a szedéstől.
Szerncsére nem tudom elolvasni, mert szerbül van :D
Igen, amúgy elég rossz, meg mindih szanszét hullik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!