Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 14 évesen szedhetek rivotrilt?

14 évesen szedhetek rivotrilt?

Figyelt kérdés
feszült,ideges vok mostanába
2010. okt. 31. 12:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
a rivo az egyik legkeményebb kiszerelésű antipszichotikum, csak úgy nyugtatónak nem szívesen használják, 14 évesen pedig tutira nem írják fel.
2010. okt. 31. 13:01
 2/19 anonim ***** válasza:

Ne kezdd már te is ezt az idegileg kivagyok komédiát.

Mitől vagy te ki 14 évesen???

Miért ilyen ma minden tinigyerek?Ha már most ennyire nem bírod,akkor felnőttként mi lesz belőled?

Ilyen családi problémák,meg anyagi gondok szinte mindenhol vannak,nem te vagy az egyetlen.

2010. okt. 31. 14:17
 3/19 anonim ***** válasza:
60%

Kedves 14:17-es hozzászóló

Nem tudom, neked milyen gyerekkorod volt, de valószínüleg elég jó, ha nem tudod elképzelni, hogy valaki ennyi idősen ki legyen idegileg. Nekem például 14 évesen pánikbetegségem volt, most nem ecsetelem a kiváltó okokat, mert nem panaszkodni jöttem, de magamról tudom, hogy 14 évesen igenis lehet valaki kész idegileg.

2010. okt. 31. 17:25
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell Rivotrilokat és hasonlókat szedni, addig amíg gyerekpszihin nem írják fel. Az idegességre van természetes gyógymód is, pl. gyógyteák, magne B6, sport, vagy valamilyen aktív tevékenység.
2010. okt. 31. 19:56
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

17:25-ös

Idegesnek lenni, meg pánikbetegnek lenni az ég és föld.

A rivotril és társai az a legkevésbé sem arra való, hogy valaki ne legyen ideges.

2010. okt. 31. 21:51
 6/19 anonim ***** válasza:

21:51

Nem is azt mondtam hogy szedjen rivo-t, csak hogy lehet valaki 14 évesen is lelkileg kikészült.

2010. nov. 1. 11:19
 7/19 anonim válasza:

21:51

A rivotril épp hogy idegességre van mivel NYUGTATÓ gyógyszer. bár én régebben alvás problémára kaptam , de semmit nem segített. 17 db ütött ki , de az is csak erősen el kábított . Semmi értelme a nyugtatóknak. Szerezz barátokat , sz*rj a világra és éld ki a fiatalságodat . Nekem a te korodban ez segített. Ja és igenis lehet ilyen probléma ebben a korba. Akár emo akár nem , csak vannak erősebb ás jobb módú emberek , akik ezen nem esnek át .. na mind1

2010. nov. 4. 15:21
 8/19 anonim válasza:
A Rivotrilt csak receptre lehet venni és az orvosod szerintem nem fogja felírni.Nagyon erős gyógyszer,folyamatosan csak aludnál tőle.Próbáld meg a Milgammát...az csak B vitamin ami jó nyugtató.
2010. nov. 4. 16:35
 9/19 anonim ***** válasza:

15:21-es

Ja, mert úgy fordították.

A csoport (pl xanax, rivo,frontin) angol megfelelője a drug, aminek jelentése (és ez az eredeti jelentés is): bódítószer.

Aki ideges, annak meg kell nyugodnia, de arra nem ez való. Aki pánikbeteg az meg nem ideges, az egy teljesen más szitu, na arra használják.

2010. nov. 4. 19:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Tanúsíthatom, hogy lehet valakinek 14 évesen ilyen tünete. Sajnos. Jó pszichológushoz kelle elmenni, nem holmi innen-onnan elcsent tablettákat beszedni. Többet ártasz magadnak mint használsz. Ha szakorvos írta fel, akkor bizonyára lehet, de szerintem szakorvos nem ezt írja fel, hanem mást. Ötletet nem adhatok sajnos, de kérlek ne szégyelld, ha komolyan ez a problémád, akkor a szüleiddel, vagy nélkülük keresd fel a kerületi pszichiátriai gondozót.
2010. nov. 4. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!