14 évesen szedhetek rivotrilt?
Ne kezdd már te is ezt az idegileg kivagyok komédiát.
Mitől vagy te ki 14 évesen???
Miért ilyen ma minden tinigyerek?Ha már most ennyire nem bírod,akkor felnőttként mi lesz belőled?
Ilyen családi problémák,meg anyagi gondok szinte mindenhol vannak,nem te vagy az egyetlen.
Kedves 14:17-es hozzászóló
Nem tudom, neked milyen gyerekkorod volt, de valószínüleg elég jó, ha nem tudod elképzelni, hogy valaki ennyi idősen ki legyen idegileg. Nekem például 14 évesen pánikbetegségem volt, most nem ecsetelem a kiváltó okokat, mert nem panaszkodni jöttem, de magamról tudom, hogy 14 évesen igenis lehet valaki kész idegileg.
17:25-ös
Idegesnek lenni, meg pánikbetegnek lenni az ég és föld.
A rivotril és társai az a legkevésbé sem arra való, hogy valaki ne legyen ideges.
21:51
Nem is azt mondtam hogy szedjen rivo-t, csak hogy lehet valaki 14 évesen is lelkileg kikészült.
21:51
A rivotril épp hogy idegességre van mivel NYUGTATÓ gyógyszer. bár én régebben alvás problémára kaptam , de semmit nem segített. 17 db ütött ki , de az is csak erősen el kábított . Semmi értelme a nyugtatóknak. Szerezz barátokat , sz*rj a világra és éld ki a fiatalságodat . Nekem a te korodban ez segített. Ja és igenis lehet ilyen probléma ebben a korba. Akár emo akár nem , csak vannak erősebb ás jobb módú emberek , akik ezen nem esnek át .. na mind1
15:21-es
Ja, mert úgy fordították.
A csoport (pl xanax, rivo,frontin) angol megfelelője a drug, aminek jelentése (és ez az eredeti jelentés is): bódítószer.
Aki ideges, annak meg kell nyugodnia, de arra nem ez való. Aki pánikbeteg az meg nem ideges, az egy teljesen más szitu, na arra használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!