14 évesen szedhetek rivotrilt?
te uccsó,nem gondolod h ha tényleg van v.mi baja akkor az csak a szüleitől lehet?És akkor egy ilyen helyzetben h kérjen tőlük segítséget?Meg pszichológushoz nem akkor kell menni az embernek ha ideges meg feszült,hanem ha olyan gondja van,ami a napi életvitelt akadályozza.
Ne legyél már komolytalan.Tudom,h jót akarsz,de idegesség miatt ne futkossunk már orvoshoz.És főleg ne plántáljuk ezt a mai gyerekek agyába.A homoszexualitás sem érdem.
A drogosok és a sintér dokik igent mondanának. Valójában felnőtt embereket óva intenénk tőle, brutális hozzászokás alakul ki, ami később szövődmények kialakulásához vezet, ami csak a megvonáskor lesz tapasztalható.
5 éve rivotrilon élek, egyik legmocskosabb agykárosító szer.
Elsőnek: nem antipszichotikum, hanem anti-epileptikum.
Kerületi pszichiátriai gondozót nehogy felkeress! Én is azt tettem. Csak jól félrekezelnének! Max. pszichológust.
Ha feszült, ideges vagy, sportolj sokat, kifáradásig!
Ha pánikbeteg voltál, ismersz pszichiátert. Ha nem én privátban tudok segíteni. Lehet 14 évesen is kikészülni, s ennek sok oka lehet. A Rvotrilnek is van több fále változata az erősségét tekintve. 2 hét múlva fog hatni, tehát nem azonnal ha meg akarsz nyugodni. Ha komolyan nem találod a helyed, fordulj olyan felnőtt emberhez akiben megbízol, ismer téged jól, és Ő fogja tudni, honnan kell segítséget kérni.
Ha csak unalomból tetted fel a kérdést, vélrtlenül se szedd be mások gyógyszerét. Vigyázz magadra, keress barátokat, beszélgessetek, sportoljatok.
"A rivotril épp hogy idegességre van mivel NYUGTATÓ gyógyszer"
A rivotril épphogy nem idegességre való, mivel nem NYUGTATÓ hanem szorongásoldó.
16.
Főleg úgy, hogy már 28 éves lett közben.
15
"Nyugtató, szedatívum, szorongásoldó, szorongáscsökkentő, feszültségoldó.
Ezek alatt a nevek alatt ugyanazt értjük: benzodiazepin alapú gyógyszereket, amelyek általános gátló hatást fejtenek ki az idegrendszerre. Nyugtató, izomlazító hatásúak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!