Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 14 évesen szedhetek rivotrilt?

14 évesen szedhetek rivotrilt?

Figyelt kérdés
feszült,ideges vok mostanába
2010. okt. 31. 12:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

te uccsó,nem gondolod h ha tényleg van v.mi baja akkor az csak a szüleitől lehet?És akkor egy ilyen helyzetben h kérjen tőlük segítséget?Meg pszichológushoz nem akkor kell menni az embernek ha ideges meg feszült,hanem ha olyan gondja van,ami a napi életvitelt akadályozza.

Ne legyél már komolytalan.Tudom,h jót akarsz,de idegesség miatt ne futkossunk már orvoshoz.És főleg ne plántáljuk ezt a mai gyerekek agyába.A homoszexualitás sem érdem.

2010. nov. 5. 20:23
 12/19 anonim ***** válasza:

A drogosok és a sintér dokik igent mondanának. Valójában felnőtt embereket óva intenénk tőle, brutális hozzászokás alakul ki, ami később szövődmények kialakulásához vezet, ami csak a megvonáskor lesz tapasztalható.

5 éve rivotrilon élek, egyik legmocskosabb agykárosító szer.

Elsőnek: nem antipszichotikum, hanem anti-epileptikum.

Kerületi pszichiátriai gondozót nehogy felkeress! Én is azt tettem. Csak jól félrekezelnének! Max. pszichológust.

Ha feszült, ideges vagy, sportolj sokat, kifáradásig!

2010. nov. 23. 20:12
 13/19 anonim válasza:
Kifáradásig sportolni *hmmmmmmmm* lehet , hogy segít valakinek/kiknek de sajnos vannak olyanok is akiknek nem vagy nem bír sokáig sportolni , mert pik pakk kifárad s ugyanúgy érzi magát
2011. jún. 21. 18:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha pánikbeteg voltál, ismersz pszichiátert. Ha nem én privátban tudok segíteni. Lehet 14 évesen is kikészülni, s ennek sok oka lehet. A Rvotrilnek is van több fále változata az erősségét tekintve. 2 hét múlva fog hatni, tehát nem azonnal ha meg akarsz nyugodni. Ha komolyan nem találod a helyed, fordulj olyan felnőtt emberhez akiben megbízol, ismer téged jól, és Ő fogja tudni, honnan kell segítséget kérni.

Ha csak unalomból tetted fel a kérdést, vélrtlenül se szedd be mások gyógyszerét. Vigyázz magadra, keress barátokat, beszélgessetek, sportoljatok.

2011. szept. 2. 08:59
 15/19 anonim ***** válasza:

"A rivotril épp hogy idegességre van mivel NYUGTATÓ gyógyszer"

A rivotril épphogy nem idegességre való, mivel nem NYUGTATÓ hanem szorongásoldó.

2011. okt. 10. 18:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Amúgy fel írják ha mentális retardált vagy esha még agresszív is vagy epilepsziara is fel írják gyerekkorban.
szept. 9. 18:20
 17/19 anonim ***** válasza:

16.

Főleg úgy, hogy már 28 éves lett közben.

szept. 9. 18:45
 18/19 anonim ***** válasza:
😁Igen tudom de most olvastam és amúgy is meg állja a helyet az írásom 😄
szept. 9. 20:57
 19/19 anonim ***** válasza:

15

"Nyugtató, szedatívum, szorongásoldó, szorongáscsökkentő, feszültségoldó.

Ezek alatt a nevek alatt ugyanazt értjük: benzodiazepin alapú gyógyszereket, amelyek általános gátló hatást fejtenek ki az idegrendszerre. Nyugtató, izomlazító hatásúak."

[link]

szept. 9. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!