A felmondott aneszteziológus panaszkodik, hogy - az ügyeleti díjak nélkül bruttó 509 ezer volt a fizetése. Szerintetek enni pénzért nem dolgozhat egy orvos?
a 3-as napi két órát lóg??
az heti 10 óra, az több, mint egy munkanap, azt ki fizeti?
mert hogy 40 órás a munkahete, legalábbis ezt írja
"a 3-as napi két órát lóg??
az heti 10 óra, az több, mint egy munkanap, azt ki fizeti?
mert hogy 40 órás a munkahete, legalábbis ezt írja" a munkáltatóm fizeti ;)
ebből fél óra az ebédszünetem, a többit beszélgetéssel töltöm, amit nem tekintek munkának, viszont a munkakörömből adódóan nem tudom megúszni
amúgy azt ne mondja nekem senki, hogy a 8 órájának mindenki minden egyes perét ledolgozza, mert akkor röhögni fogok, és igen, voltam már operátor is
1. Az illető fő problémája, ami miatt felmondott az volt, hogy szarok a munkakörülmények, nem pedig a fizetése.
2. Tegyük hozzá, hogy az illető, aki nyilatkozott, az osztályvezető főorvos-helyettes, x éve adjunktus, tehát az orvosok között a legmagasabb fizetést kapja. Ennél mindenki csak kevesebbet keres.
3. Heti 5-6 ügyelet iszonyatosan sok. Nem lehet annyi pénzt fizetni se, hogy megérje.
4. Az ügyeleti plusz az bruttó, abból még igen csak sok pénz lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!