A bruttó fizetésem 80000 Ft/hó. Mennyi lesz ezután a 100%-os (munkahelyi) baleseti táppénzem? Ft/hó
amugy balesetet akarsz okozni? vagy mi a terved? sürün van baleset a munkahelyeden amiben te is részt veszel vagy mi?
de maugy igen 100% tehát ha 300 ezret keresel 300 ezer lesz ha 20 ezret akkor 20 ezer
100% !!!!!
Ha tudod a bruttó fizetésed, akkor a nettót is.
Ha 100% a táppénzed akkor a nettó fizetésed kapod, 100%-ban.
Most akkor ki a hülye ?
16% SZJA kívül semmit sem vonnak le.
80.000-12.800=67.200
mért nem kérdezed meg a munkahelyeden, ahelyett hogy itt oltogasd azokat akik meg probálnak választ adni a kérdésedre ??
legalább irt valaki annak örülj, ha meg ennyire okos vagy hogy a "segitségedre indulo" embereket leszolod akkor meg minek kérdezel, te ugyis okosabb vagy nálunk...
Szerinted én szólom le a másikat? Én írtam ,hogy belesetet akarok magamnak? Te nem segíteni akarsz, csak hülyének nézed a másikat és ki akarod oktatni! Senki sem erre vágyik amikor kérdést tesz fel! Én okoskodok? - hát akkor ez mi? : " amugy balesetet akarsz okozni? vagy mi a terved? sürün van baleset a munkahelyeden amiben te is részt veszel vagy mi?
de maugy igen 100% tehát ha 300 ezret keresel 300 ezer lesz ha 20 ezret akkor 20 ezer
100% !!!!! "
A válaszod finoman szólva sem kielégítő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!