Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol van Zuglóban baleseti?

Hol van Zuglóban baleseti?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Zugló határán "éppcsak" túl, de ott a Baleseti Kórház a Fiumei út elején, a Keletinél.
2009. dec. 13. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
én az Örs Vezér teri SZTK-nál is láttam asszem mentő autókat. lehet oda is visznek, bár nem tuti. Még esetleg az Uzsokiban, az nem tudom zugló e, de az Örs Vezér teri SZTK-ból engem házidoki küldött már oda, oda jár ő is.
2009. dec. 13. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Stadionoknál lakom, szóval a Keletinél lévő jó is lenne.Az Uzsokit találtam én is először, de az messze van kicsit... Köszi a válaszokat!
2009. dec. 13. 21:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Végül is nem olyan súlyos esetről van szó. Tegnap leestem valahonnan és nagyon bevertem a könyökömet. El nem tört, de mintha valami folyadék sercegne benne, sztem kezd elvizesedni. Ezzel gondoltam, hogy elnézek holnap a balesetire. Vagy egyből sebészetre kellene mennem? Vagy hová? (Szerencsére)nem vagyok járatos ezekben a dolgokban...
2009. dec. 13. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!