24órás holter ekg, mi történik ilyenkor?
Figyelt kérdés
van ez a kis monitor amit kaptam a tappancsokhoz, amin van a gomb hogyha valami szívpanasz van, nyomjam meg.
a kérdés inkább az, hogy mit jelent a monitoron az hogy villog a monitor hogy full? az oké hogy valami fullon van de ilyenkor mi történik? eltűnt a kis szív és most nem az villog hanem a szöveg hogy full :D
2015. okt. 1. 20:41
1/4 anonim válasza:
Szerintem megtelt a mamóriája. Milyen szívpanasz miatt helyezték fel?
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok és "memóriát" akartam írni
3/4 A kérdező kommentje:
magas pulzus és vérnyomás, megnézik nem szíveredetű-e a panasz. de ilyenkor mit lehet tenni? csak úgy hagyjam?
2015. okt. 2. 00:07
4/4 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd, mindenképpen jelezd az orvosnak, hogy szerinted a készülék nem mér. Mennyi idős vagy és milyen nemű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!