Ha nincs tb-m és elmegyek az orvoshoz, mi történik?
július 27-én mondtam fel a munkahelyem, úgy tudom ilyenkor van 45 nap türelmi idő. Ami ugye most járt le.. jövőhéten szerettem volna rendezni a dolgokat. Erre tegnap belázasodtam, és holnap el kéne mennem orvoshoz, mivel suliba járok, és ha nem tudok bemenni, igazolás kell róla.
Leginkább olyanok válaszát várom, akiknek van ezzel tapasztalata, ugyanis rengeteg helyen hallottam már, hogy ki kell fizetni az ellátást, visszamenőleg is mindent, de ezt csak úgymond mendemondából hallottam, mindenki mást mond. (Mondjuk előfordult már hogy hivatalosan elintéztem a tb-t, mégis pirosat mutatott a lámpa, de később sem történt semmi, semmi levelet nem kaptam érte.)
Várom a válaszokat!
Elvileg a 45 nap lejárta után már be kell jelentkezni a NAV-nál a 15T1011-es űrlappal, de azt utána 15 napon belül kell, szóval beleférsz még az időbe elintézni (szerintem).
(Fizetni meg mindenképp a következő hónapban kell, 12-ig)
#1 estis vagyok sajnos, így nem jár a tb.
#2 szóval úgy gondolod, ha holnap elmegyek orvoshoz, és a héten elintézem, az még belefér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!