Ezt a fajta szépészeti vagy helyreállító műtétet fizetné a TB?
Figyelt kérdés
Kiskoromban leestem 1 farönkről úgy hogy pont a fenekemmel estem a szélére és a fenekemen lett vmi keményebb különálló rész.Ki kellett műteni.ezért most van egy szinte az egész fenekemet átszelő kb fél centis széles hegem és a formája sem tökéletes,mert hát látszikik hogy onnan kivettek 1 kis darabot.
A heget szeretném eltüntettetni meg a formáját helyrehozatni.Lenne erre TB támogatás?
19/L
2010. márc. 13. 23:05
1/6 anonim válasza:
Még egy normális fogtömést vagy fájdalom csillapítót se fizet...
2/6 anonim válasza:
A Te feneked az szépészeti műtét és nem fizeti a tb.
Egy leamputált mell pótlása helyreállító műtét és fizeti.
3/6 anonim válasza:
Mellesleg feltetted már magadnak a kérdést, hogy ha akkor nem SZTK-s orvos keze alá kerülsz TB alapon, akkor most lenne e iylen problémád?
4/6 anonim válasza:
Hát, sajna ezt egész biztos, hogy nem támogatja a TB, mert nem életmentő műtét, és nem rontja az életminőségedet (azaz nem vagy tőle gyógyszerekre szoruló depressziós). De egy plasztikai sebészt megkérdezhetnél, az nem kerül többe, egy konzultáció áránál.
5/6 A kérdező kommentje:
nem SZTK-s orvos keze alá kerültem.eredetileg is plasztikai sebész műtött.de azt mondta h a helyreállítást csak később lehet elvégezni
2010. márc. 13. 23:19
6/6 anonim válasza:
Akkor hívd fel aki csinálta,és beszéld meg vele.Az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!