Ki ismeri a lézeres szemműtétet?
Egy het utan lehet mar a napra menni, csak nagyon zavar a nap, meg eleg sokaig. Engem 4 eve mutottek, 20 szazalekra lattam a bal szememmel es a mutet utan 60 szazalekos lett. nem fajt a mutet es hamar megvolt, csak utana fajt mikor kezdett kimenni az erzestelenito hatasa. Sokat kellett cseoegtessek bele szemcseppet, az kikeszitett mert a feny miatt nem akartam kinyitni a szemem, ezert szet kellett huzzam, de hamar atestem azert rajta. Az ara ha jol emlekszem akkor 350 dollar volt, es utana 3 kontrollt nem kellett fizetni. Vissza kellett menni 2 honap, fel ev es egy ev utan.
En nem hasznalok mar szemuveget, igaz elotte sem sokat hasznaltam, de kellett volna. A mutet utan sokkal jobban lattam.
Sok sikert a mutethez.Budapesten es Debrecenben biztos mutenek, es az az orvos aki engem mutott ott is mut.Egy arab illeto, o vegzett ilyen mutetet eloszor Magyarorszagon.
"És tudnál róla írni dolgokat? Nyáron lehet műttetni? Meddig nem lehet az utcára menni?"
Miért ne lehetne nyáron műtetni?Semmi akadálya!Hogya a műtét után mi a teendő ez a link [link] azthiszem megadja a választ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!