Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » CT vizsgálat ruhán keresztül?!...

CT vizsgálat ruhán keresztül?! Létezik hogy nem kell levetkőzni egy gerinc CT-n és kabátostól mindenestül CT-ztek?

Figyelt kérdés

2015. aug. 26. 18:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Kabatostol nem, de amúgy nem kell levetkozni
2015. aug. 26. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Kabátban nem, de levetkőzni nem kell.

Én is voltam CT-én, normál ruhában.

2015. aug. 26. 18:45
 3/8 A kérdező kommentje:
pedig engem úgy CT-ztek ruhán keresztül. Akkor így nem lesz jó a felvétel? Lehet g*ciségből mert 18:10-re volt időpontom és megkérdeztem hogy náluk az időpont mit takar mert még este 8-kor is ott ültem.
2015. aug. 26. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Gerinc CT, porckorong sérv. Tehát nem fej ct.
2015. aug. 26. 18:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Édesanyámnak szintén volt Gerinc CT neki felülről le kellett vetkőzni, nekem meg még a kabátot se vetették le.
2015. aug. 26. 18:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát, ha nem volt cipzár/fém a kabatodban akkor lehet ok, a felvétel, de ha sima középen összecipzárolható kabátban voltál akkor annak a felvételnek annyi 99,99999%-ban, mert a cipzár képe össze fog vet ülni a gerinccel, szal onnantól kezdve hivatalosan értékelhetetlen.

Plusz Ha a cipzár fém, még szórja is a röntgenjelet, szóval még a kép többi része is szar lesz.

2015. aug. 27. 07:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Augusztusban, 30 fokban egy épületen belul, két órás várakozási idő után te kabátban voltál? 😂
2015. aug. 27. 07:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom, a személyzet nem azért várakoztatott meg, mert közben elmentek kávézni, vagy kártyázni? Betegek betegek hátán. Mindig a sürgősebbet kell előbbre venni. Akinek az élete múlhat ezen. Hülye megjegyzést tettél...most bizony lehet, hogy a zippzárat is belevették a képbe.
2016. jan. 3. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!