Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orrvérzés, mit tegyek?

Orrvérzés, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most kezdett el igen durván ömleni a vér az orromból! Mit tegyek?

2015. júl. 24. 13:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Most elvileg elmúlt, köszönöm! Nem vagyok náthás, de az előbb felköhögtem egy nagy adag véres váladékot, hasonló mint a nátha csak nagyon véres!

Ez baj?

2015. júl. 24. 14:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Tarts egyenesen a fejed Ahol a szemüveg megül az ember orrán, ott szorítsd össze a másik kezeddel. A tarkódra tegyél hideg vizes törcsit. 10 percig simán szokott ömleni nekem is, de ha tovább folyik akkor orvos.

És kezdj el Rutascorbint szedni.

(De ne aggódj nagyon, kisebb az esélye így az agyvérzésnek :) )

2015. júl. 24. 14:33
 13/13 anonim ***** válasza:

A torkodon lefolyt vért köhögted fel, ne izgulj. Ha erősen vérzik az orrom, akkor össze szoktam pár percig papírzsepivel szorítani mindkét oldalát és ilyenkor eláll.

Ha többször is előfordul, akkor nézesd meg fülészeten, hogy nincs-e valamilyen érprobléma az orrodban, adnak rá érösszehúzó orrcseppet esetleg.

2015. júl. 24. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!