Foghúzás után orrvérzés?
Figyelt kérdés
Ma reggel húzták ki a bölcsességfogamat, minden rendben zajlott, a doki megcsinálta az orrfújásos tesztet is, nem nyílt-e meg az arcüreg. Minden oké volt. Az elmúlt héten arcüreggyulladásom volt, amit antibiotikummal ki is kezeltek, viszont néha még érzem, hogy van, amit ki kell fújni belőle. De nem fáj, már nem gyulladt. Ma este egy nagyon picit megfújtam, de csak óvatosan, és a váladék egy hangyányit véres volt. Mégis megnyílhatott az arcüreg, vagy ez normális?2012. okt. 25. 21:13
1/2 anonim válasza:
ez simán lehet még az arcüreggyulladástól, de szerintem holnap mindenképp menj orvoshoz
2/2 anonim válasza:
Szerintem elég sok orrfújást és megterhelést kapott mostanában és megerőltető volt, normális ha ilyenkor egy hangyányit véres, elpattanhatott egy pici ér. Ha megnyílt volna bármi, akkor észrevehetően több lett volna. Szerintem nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!