Valakinek tapasztalata? (orrvérzés)
Nekem gyerekkorom óta gyakran vérzett az orrom, a gégész sem tudott vele mit kezdeni: volt hogy beecsetelte, de már aznap este megint eleredt.
Két éve egyszer annyira vérzett, hogy nem tudtam elállítani. Kihívtam az ügyeletes orvost, ő sem tudta, mentőt hívott. A kórházban próbálták kiégetni, de nem állt el, úgyhogy teletömték tamponnal, és benn kellett maradnom két napig.
Mikor kijöttem, szörnyen féltem, hogy megint elkezdődik, mindenhová zacskót vittem magammal, ha rám jönne a buszon vagy valahol...Azóta szedem a Rutascorbint, és NEM FÚJOK ORROT. Egyszer sem vérzett az orrom.
Én írtam az előzőt. Nekem is van allergiám, mit gondolsz, mitől készült ki az orrnyálkahártyám? :)
Nagyon nehéz volt leszokni az orrfújásról, de most már megszoktam. Biztos észrevetted, hogy ha kifújod, seperc alatt tele van megint, úgyhogy tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!