Gyakran vérzik az orrom, (sokszor magától) mit tudok vele tenni? (lent. )
Nagyon rég óta vérzik az orrom, magától, és kis ütésektől is. Sokszor esténként arra kelek, hogy vérzik... Magas a vérnyomásom, ezért azt hittük, hogy ez lehet az oka, de kiderült, hogy nem. Most egy orvos azt mondta, hogy azért van mert túl vékony a bőr rétek ott belül az orromban (nem tudom minek hívják) ezért könnyen felszakad. Mit lehet ez ellen tenni? Van valami gyógyszer amitől megerősödik? Vagy valami házi praktika rövid távú megoldásra pl. jegelés vagy akármi?
Nagyon fontos lenne!! A válaszokat előre is köszönöm!:)
hát, nekem is ez volt gyerekkoromban,és még később is, olyan kb. húszévesen is előfordult. nem volt semmi praktika, kinőttem, ennyi. most már nagyon régóta nem volt, de anno elmentünk orvoshz, hogy mégis mitől van, azt mondták, gyenge az orrom belül, vagy mi...s mindig csak ugyanaz az orrlyuk vérzett.
én is utáltma, folyton mindenki azt kérdezte, hogy piszkáltam-e....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!