Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyire fáj a béltükrözés?

Mennyire fáj a béltükrözés?

Figyelt kérdés
Epém körül szúr és hasogat már napok óta, sokszor megyek WC-re, volt véres is a székletem. Ultrahangon már voltam, az nem mutatott ki semmi elváltozást. Anyukám el akar béltükrözésre küldeni, de én nagyon félek. Ha esetleg rákom van azt másképp nem tudják kimutatni? Semmiképp nem szeretnék tükrözést:(
2010. febr. 28. 14:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10-es skálán úgy 6-os a fájdalom.
2013. aug. 25. 23:28
 12/16 anonim ***** válasza:

A barátnőmnek annyira nagyon fájt hogy a folyosón is hangosan lehetett hallani a nyögését, kiabálásait .... veszekedett vele a doktornő hogy mi az hogy nem bírja ki, a szülés sokkal rosszabb ennél....mondta neki. Abba is kellett hagyni csak 55cm-tudtak megnézni.

Elmentem vele egy másik kórházba, mosolyogva jött ki hogy abszolult nem fájt neki és még a befújt levegőt is szépen visszaszívták neki. Tehát, nagyon nagyon orvosfüggő a dolog!!!

2013. aug. 25. 23:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Az Ospamox nem okoz ilyen súlyos mellékhatást, hacsak nincs valamilyen kezelendő bélbetegség jelen.

Az antibiotikumoknál ez különösen igaz. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, neked pedig el kellett volna menni tükrözésre. Nem ijesztgetni akarlak, de később úgyis sor fog kerülni rá ebből kifolyólag.

2014. szept. 14. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Fáj egy kicsit de egyáltalán nem vészes, tudja az orvos mennyi levegőt fúj be tehát simán ki lehet bírni.
2015. márc. 16. 15:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Hanyatt kellett feküdjek, így a tükrözést mosolyogva bítam (pedig még a vékonybélbe is felmentek 20cm-t), meg is jegyezte a doktornő. Utánna kellemetlen nagyon, ahogy kimentem a vizsgálóból azonnal rohantam pukizni a legközelebbi wc-re. És minden emeleten lefelé wc-t kellett keresnem míg rászántam magam hogy útnak induljak hazafelé. Tehát a vizsgálat 6 perc, és 1 óra folyosói pukizgatás. A párom már nem bírta ki nevetés nélkül.
2015. márc. 18. 01:03
 16/16 anonim ***** válasza:
Édesanyádnak igaza volt, el kellett volna menned béltükrözésre a tünetek miatt is. Fiatal vagy, nem lehetsz ilyen felelőtlen.!Atyám,nem hiszem el. Szerencse hogy félt édesanyád.
2016. jan. 27. 16:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!