Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Műtét utáni felépülés?

Műtét utáni felépülés?

Figyelt kérdés
Sajkacsontomat fogják műteni csavarozással. Azt szeretném kérdezni, akinek volt itt már (nem csak csukló műtét) műtétje, mennyi idő és milyen mértékű volt a felépülés? Nyilván nekem több lesz, 3 hónap csak a gipsz és az orvos elmondása szerint min. 3 hónap a rehabilitáció. Tökéletes nem lesz már a csuklóm, de a 90%-ot elérheti? (18/F)

2015. jún. 2. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a bokámat műtőtték, csavarozták kétszer. Nem lett ugyanolyan mint volt, de jobb mint amikor rosszul voltam 10 méter sétától. Ha azt a csuklód műtik amilyen kezes vagy, akkor én azon is izgulnék.

Szerintem 80%-os lehet, de ide egy jó doki meg a hited is kell. Sok sikert! Amúgy miért műtik?

15/L voltam.

2015. jún. 2. 22:18
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Tavaly eltört, és későn mentem el orvoshoz. A doktornő azt mondta csavarozni kell. Elküldött MR vizsgálatra, időpontot azonban csak 2,5-3 hónap múlva kaptam. Mikor visszamentem már nem lehetett műteni, mert összeforrt, azonban rosszul és nem is múlt el a fájdalom véglegesen. 1 hónapja újra eltört és végre tudják műteni.

Egyébként a nem domináns kezemet műtik szerencsére. Nagyon akarok benne hinni, hogy meg fog javulni, elviselhetetlen volt mikor fájt és fekvőtámaszt alig tudtam csinálni. Úgyhogy minden erőmmel rajta leszek a gyógyuláson. :)

2015. jún. 2. 22:56
 3/3 A kérdező kommentje:
És neked miért műtötték a térded ilyen fiatalon?
2015. jún. 2. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!