Lehet házi orvossal kiíratni fogamzásgátlót? az a baj hogy 8 16:30 ig dolgozom és nem akarnék szabinapot kivenni, hogy egész nap ott üljek a kórházba Ha lehet akkor háziorvossal íratnék ki fogamzásgátlót. HA LEHET?
volt már egyszer kiíratva gyógyszer bár nem szedtem.....
csak olvastam a pharmatexról hogy az nem jó
olyat akartam
Merre felé laksz? Csak mert a legtöbb helyen minimum 6-ig van nőgyógyászati szakrendelés és időpont foglalás van, magyarul előre lehet kérni időpontot mondjuk fél 6-ra, így munka után odaérsz.
Egyébként lehetni lehet felíratni háziorvossal fogamzásgátlót, ha a nőgyógyász előtte kivizsgáltatott és ő felírta már egyszer. Vagy vannak olyan háziorvosok akik kiírják, de ők meg maguktól nem ismerik a márkákat, tehát neked már itt lebukás lenne az egész ha odamész, hogy fogamzásgátló kell, kérdés milyen? Hát azt te nem tudod...
A pharmatex pedig nem fogamzásgátló. Az egy helyi használatú spermicid gél és ennyit tud.
én vittem hozzá a nőgyógyászati leletemet és az alapján felírta.
elsőre amúgyis nőgyógyász írja fel.. meg nem árt az a szűrővizsgálat..
én évente járok nőgyógyászhoz, akkor felír 3havit+vizsgál
a maradék 3 receptet meg háziorvos írja fel, 3 havonta ha megyek.
nem csinál belőle gondot,pedig gyerekorvoshoz járok, most megyek át felnőtthöz, ahova tartoznék.:D
szóval áldozz rá egy napot és elsőre a nőgyógyász írjon fel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!