Ebben az esetben hálapénz? (plasztikai műtét)
Nem voltam beteg, nem életmentő műtétem volt, de lefogytam 50 kg-t, és a hasam bőre lelógott a combomra, plasztikai sebészeten leoperálták, most feszes a hasam, még varrataim vannak.
100%-ban TB-s műtét volt. Osztályvezető plasztikai sebész operált, de éppen ezért annyira elfoglalt volt, hogy műtét után csak 1x találkoztam vele, akkor nagyon emberi volt. Szép munkát végzett, gondolkozom, hogy varratszedésnél adjak-e neki pénzt, vagy sem. Egyáltalán nem az a fajta ember, aki tartja a markát, és remek szakember. Anyukám erősködik a pénzt illetően, én hajlok minden felé. Elvileg még 5-6 alkalommal biztosan fogok vele találkozni a kötelező kontrollvizsgálatokon. Ha valami szövődmény fellép, akkor többször.
Szerintetek?
Nem voltál beteg, nem életmentő műtéted volt, de lefogytál 50 kg-t, és a hasad bőre lelógott a combodra, plasztikai sebészeten leoperálták, most feszes a hasad, még varrataid vannak.
100%-ban TB-s műtét volt. Osztályvezető plasztikai sebész operált, de éppen ezért annyira elfoglalt volt, hogy műtét után csak 1x találkoztál vele, akkor nagyon emberi volt. Szép munkát végzett, gondolkozol, hogy varratszedésnél adjál-e neki pénzt, vagy sem. Egyáltalán nem az a fajta ember, aki tartja a markát, és remek szakember. Anyukád erősködik a pénzt illetően, te hajlasz minden felé. Elvileg még 5-6 alkalommal biztosan fogsz vele találkozni a kötelező kontrollvizsgálatokon. Ha valami szövődmény fellép, akkor többször.
Szerintem.
Sajnos nem emelhetek semmit még, a táskámban is csak az irataim lesznek, és egyedül vagyok, odamenni is nehézkes lesz még. A nővéreknek anyukám vitt be egy nagy kosarat, de ő már nincs itt.
Anya 60-at mondott, én azt soknak tartom, és eléggé ellene vagyok a hálapénznek, végül 40-re gondoltam, főleg, hogy diák vagyok. Egyedül azért vagyok zavarban, mert tényleg mégiscsak plasztika volt, ennek a műtétnek az ára magánklinikán félmilliónál kezdődik, és tényleg nem látszik rajta, hogy TB-s, gyönyörű munka.
A paraszolvencia legális, csak szólok.
Ha úgy érzed, hogy szeretnéd meghálálni, hogy ilyen szép munkát végzett, akkor adj neki. De ha normális a doki, ahogy írtad, akkor sem fog veled másképp bánni, ha nem adsz. Ezt neked kell eldönteni, hogy mennyire vagy hálás. Mindenesetre szerintem 60 ezer tényleg sok, én max. 30-40-et adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!