Ha valakinek laparoszkópos vese műtétet végeznek, mennyi hálapénzt illik adni? Mikor kell oda adni, műtét előtt vagy utána?
ma 13:48!
Nincs.
Mennyi hálapénzt szoktál adni a villanyóra leolvasónak, a sarki fűszeresnek, a könyvtári dolgozóknak, a közterületfelügyelőknek, illetve a plázákban a biztonsági őröknek?
Ugyan annyi jár az egészségügyben dolgozóknak is.
ma 01:35!
A sarki fűszerestől,nem igen függ az életem.
És ha mérget ad el neked? :)
Az orvosok azért kapják a fizetésüket, hogy a tudásuk szerinti legjobb ellátást biztosítsák neked. Adhatsz súlyos ezreket neki, ha nem megfelelően van felkészülve, vagy éppen hibát követ el. Ha annyi sok pénzed van, akkor pedig miért nem magánkórházba mész?
Ne érts félre, mindenki tegyen ahogy tetszik neki, de a probléma ott van, hogy hozzá szoktatjátok őket a korrupcióhoz.
Én nővér vagyok külföldön ( nem Magyarországról menekült ) és itt az emberek még csak hallani sem hallottak hálapénzről, és mégis mindenki megfelelő ellátást kap.
ma 18:21!
Nincs annyi pénzem sőt nagyon kevés,de kicsit tartok a műtéttől.Remélem jól sikerül és nem fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!