Fogorvos kérdések? Van itt olyan, akinek sok rossz foga volt, mire rászánta magát arra, hogy elmegy dokihoz?
Van egy lyukas fogam, meg egy, ami félbe van törve.:(
Szeretném megcsináltatni, de a körzeti dokiról sok rosszat hallottam, így úgy döntöttem, magánorvoshoz megyek.
Magánrendelésen normálisak az emberrel, nem? Elég durva betegségen vagyok túl (lelkileg), szóval nem szeretném, ha két lyukas fog leoltanának, és a sárba döngöljenek.:(
Van itt olyan, akinek (akár kettőnél) több lyukas foga volt, de elment és megcsináltatta? TB vagy magándoki, akinél járt? Ha magándoki, mennyibe került?
Előre is köszi!
17L
Én házhoz mentem betömetni a fogaimat, nekem tizet kellett mivel nemjártam vmi sűrűn fogdokihoz, felkészítettem magam, már tudtam mire számitsak így túléltem, 10 ezer 1 fog
Ha félsz próbálj ki légzés teknikákat, vagy vmi nyugtató tevékenységet, de szerintem szólhatsz a dokinak ha vmi gond van, viszont arra figyelj milyen orvoshoz mész nehogy a menthető fogad is elfaragja vagy kihúzza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!