Már több mint 1 éve küzdök a pattanásokkal, és érzem hogy kihat a közérzetemre, lelkiállapotomra. Tudnátok tanácsokat adni? Bővebben lent.
menj el kozmetikushoz, menj vissza a bőrgyógyászhoz és kérj mást.
és nem tudom mennyi idő vagy, de ha már a kamaszkori pattanásokon túl, akkor endokrinológushoz is elmehetsz hormon megy pajzsmirigy vizsgálatra
Milyen bőrgyógyászhoz jársz? Csak nem sztk-s?
Én 16 éves korom körül jártam magán bőrgyógyászhoz, aki Roaccutant írt fel nekem. Közel 9 hónap alatt minden eltűnt az arcomról, pedig rendesen tele voltam. Ez idő alatt 2-szer el kellett mennem kozmetikushoz is, de nem akármilyen kozmetikushoz, mert ezektől a gyógyszerektől eléggé kiszárad a bőr, így egy barbár kozmetikus csak ront a helyzeten és hegeket hagy maga után.
A gyógyszeres kúrát nem érdemes nyáron csinálni, mert sok napfény sem érheti ilyenkor a bőrödet. Ezért mostanában lenne érdemes egy ilyet elkezdeni.
Az isotretinoint szedd tovább, hatni fog!
Igyál mellé sok vizet, és nem fogsz annyira száradni.
Ez a gyógyszer belülről hat, a kozmetikus meg kívülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!