Nemrég kiderült hogy szívzörejem van. El kell mennünk ultrahangra, viszont én még soha nem voltam és nem tudom hogy, hogy zajlik. Aki esetleg volt már ilyen vizsgálaton az elmondaná hogy milyen volt?
Figyelt kérdés
2015. márc. 18. 17:34
1/5 anonim válasza:
Levetkőzöl felül, bekennek zselével a szíved körül, lefekszel az orvosnak háttal és ő meg húzogatja rajtad az ultrahangozót. Kb. 5-6 perc lesz az egész.
2/5 A kérdező kommentje:
anyukám bent kell hogy legyen?
2015. márc. 18. 17:51
3/5 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy bent legyen akkor nem kell.
Amúgy nekem megmutatták azt is az ultrahangon, hogy hogyan ver a szívem és hogyan folyik be a vér az erekbe. :)
4/5 anonim válasza:
Nem kell parázni, ultrahangos vizsgálófejjel vizsgálnak, minden szögből. Tehát oldal helyzetben, fekvő helyzetben meg ahogy orvos mondja. Kihangosítja a szívverésedet, hogy hogyan ver :)
5/5 anonim válasza:
Ha szégyenlős vagy,beszéld meg anyukáddal hogy várjon meg kint és menj be majd egyedül és ha végeztek a vizsgálattal akkor menjen csak be az orvossal beszélni.
Félmeztelenül vagy van ahol a melltartó maradhat,orvos függő végzik a vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!