Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Voltatok már méhnyálkahártya...

Voltatok már méhnyálkahártya vizsgálaton? Nem ultrahangra gondolok, hanem mintavételre.

Figyelt kérdés

Én nem is tudtam, hogy van ilyen, csak a neten találtam rá. Mert azon gondolkodok, hogy lehet hogy a nyálkahártyám nem jó minőségű ezért nem tudja befogadni a babát.

Egyébként szép vastag, ezzel nincs is semmi probléma.

2. lombikos

2011. jan. 28. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia,engem érdekelne.Hol van helyileg,mit csinálnak és mennyibe kerül?Köszi
2011. jan. 31. 11:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát azóta beszéltem egy dokival erről és azt mondta, hogy ez a vizsgálat régen bevett szokás volt, de ma már felváltották a hormon vizsgálatok.

Tehát ,ha a hormon eredmények jók, akkor szinte biztos, hogy a nyálkahártya szerkezete is jó.

Ha van valami hormonális probléma akkor esetleg megnézik. Egyébként nem nagy dolog, állítólag, ambuláns beavatkozás.

Hát ennyit tudtam meg, és remélem hogy ez így is van.

2011. febr. 1. 10:01
 3/3 anonim ***** válasza:
köszi,a hormonokkal nincs baj.
2011. febr. 1. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!