Akiknek nincs betegbiztosítása (TB-je), mit csinálnak, ha betegek?
Figyelt kérdés
Ellátják őket? Leellenőrzik?2015. márc. 6. 12:55
1/2 anonim válasza:
persze hogy ellenörzik hisz mindenhol elkérik a tajkártyát,de mindenki tudja magának is fizetni ha nem vagy iskolás én nincs munkahelyed aszem 6000ft de nem vagyok benne biztos mert nekem nem volt még rá szükségem hogy magam fizessem.ellátni ellátnak de nem ingyen hisz nincs tb de ha rám hallgatsz akkor fizesd magad mert sokba kerülhet egy egy kezelés.Nekem lábtörésem volt és ha nem lett volna tb-m 500 000ft lett volna cakk pakk.a műtéttel a kórházi ellátásal mindennel együtt.
2/2 anonim válasza:
Ellátnak, de ha NAV rájön, akkor visszamenőleg is behajtják rajtad pótlékkal, bírsággal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!