Mi kell hogy leszázalékoltassam magam rokkan nyugdíjra?
A leg áttekinthetőbb számomra egy rövid lista lépésenként amit felírok és kipipálgatok ha megvan!
Az esélyem megvan rá mert gyógyíthatatlan beteg vagyok és 1 órán át kell könyörögjek az orvosomnak 80%-os egészségkárosodásomra hogy állítson ki egy hamis papírt hogy mehessek közmunkára! :( És így is az üzemegészségügyben is kellett könyörögjek! 3 havonta csináltathatom újra a papírom hogy nem változott az egészségi állapotom! De a kollegáim rám szóltak hogy ne dolgozzak hanem százalékoltassam le magam! Pedig szívesen dolgoznék!
Amit tudok hogy kell:
3 év munka biztosított jogviszony (Bejelentett munka)
Gyermekkori maradandó egészségkárosodás
És innen hova tovább?
Ez igaz lehet?
Nem elég gyógyíthatatlan gyermekkori betegség?
ekkora ostobaságot beírni első...és aki gyerekkora óta beteg? annak honnan lenne táppénze mikor munkát sem kap?vagy aki később lesz munkanélküli?
de gondolom azóta a kérdező már megoldotta.de ha valaki erre jár és olvassa a kérdést az ne legyen már megtévesztve.
Én 11 éves korom óta szenvedek maradandó és kezelhetetlen betegségben. Most 26 vagyok és mivel kikönyörögtem mehettem közmunkára korlátozott alkalmassági papírral.
Így megvan a 3 évem 5 éven bellül. Megvan a rehabkártyám, folyósítanak összeget mai napig családi pótlék néven, de különálló minden jövedelemtől vagy segélytől. Életem végéig járhat. De veszélyben van a megélhetőségem ezért szeretnék valami jobb jövedelem forrás után nézni. Nagyon szívesen dolgoznék csak nem engedi az állam és nem is tudok. A kis figurák faragása meg nem valami keresett szakma.
A kérdésem változatlan! Innen hova tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!