Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Zárt osztályon van a párom,...

Zárt osztályon van a párom, saját felelőségemre kihozhatom?

Figyelt kérdés
Teljesen leszedálják, pszihologussal aznap beszélt mikor bement magától. azóta semmi csak gyógyszerezik. Ez nem megoldás szerintem. Lassan egy hete van ott. Tapasztalatokat, tanácsot szeretnék.

2015. febr. 23. 07:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

uhhh... most megilyedtem!!! ezt ki lehet kezelni?

Most nagyon megilyedtem. nem magam végett hanem miatta! Istenem, mit csinaljak???

2015. febr. 23. 08:45
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Első körben most már légyszíves tanuld meg leírni azt, hogy "megijed", mert nevetséges, hogy ennyire nem érzed/látod, hogy nem ly!!!

Másrészt pedig ne csinálj semmit. Bízd az orvosokra és a párodra. Laikusként ebbe te ne akarjál belenyúlni.

2015. febr. 23. 08:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
eloszor is beszelj az orvosokkal. probald megtudni hogy mi a baja a parodnak, mi a kezeles celja, mennyi ideig fog tartani es milyenek a kilatasok.
2015. febr. 23. 08:51
 14/16 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek!

Bocsánat,h nem helyesen írtam! de konkrétan nem az izgat, h jól írom -e le azt a rohadt szót!!!

2015. febr. 23. 09:04
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Zárt osztályon addig marad a beteg, amíg ön - vagy közveszélyes, ezt egy bírói szemle alapján döntik el. Ha a szemlén úgy ítélik meg, hogy még fennáll a ön/közveszélyesség, akkor nem engedik ki addig. A kezelőorvosának ebbe nem sok beleszólása van, de ha a párod felhatalmazta, hogy adhat ki neked információkat róla, akkor beszélhetsz vele, mi a pontos baja, mivel kezelik, stb...

Viszont tényleg ne hozd ki. Főleg ha azon gondolkozik, hogy leszúrkáljon-e. Sajnos, ha skizofrén és pszichotikus állapotban van, nem tudja megkülönböztetni a realitást a képzelettől, így simán leszúrhat egy pillanat alatt.

2015. febr. 23. 09:32
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Kihozhatod, de tarts magadnál valami fegyvert a biztonság kedvéért. A legjobb lenne egy pisztoly, ha valahogy tudsz szerezni.
2015. febr. 26. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!