Most jövök a háziorvostól! Be akartam adatni az influenza elleni oltást! De mondta hogy mivel szoptatok csak saját felelőségemre adathatom be! Milyen problémák merülhetnek fel?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 14:35
1/4 anonim válasza:
Belázasodhatsz akár napokra is a védőoltás mellékhatásaként, így ugye nem lehet szoptatni, tehát elapadhat a tejed véglegesen. Neked kell mérlegelni a kockázatokat.
Egyébként mindenkit csak saját felelősségére oltanak be, ha szoptat, ha nem, mert senki nem kötelezhető arra, hogy beoltassa magát.
2/4 anonim válasza:
Lázasan is szabad szoptatni, ez BIZTOS!!!
Amúgy erről az orvosodat kellene megkérdezni.
3/4 anonim válasza:
Ma a Reggeliben ( RTL klub ) olvastam az sms csíkon olyasmit, hogy az oltóanyag az anyatejen keresztül átmehet a baba szervezetébe, és nem tudni milyen mellékhatásokat okozhat.
4/4 anonim válasza:
Én is szoptatok ezért eszembe se jutott beoltatni magam. Ha odafigyelünk, talán nem kapjuk el ezt az új nyavalyát. Csak az apákat kell féltenünk, mert ugye ők többet érintkeznek emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!