Ki fogják operálni mind a két torokmandulámat. Akik már
ezen túl vagytok leírnátok mit tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
Március végére vagyok kiírva. Nem félek töle csak tudni szeretnék pár dolgot: ha már kioperálták tényleg többször leszek beteg? Légyszi még írjátok le hogy mit tapasztaltatok utána.
Már a 2. nap szilárdat (vajas kenyér) ettem a műtét után, nem fájt igazán, jól viseltem. A lényeg hogy utána még hetekig nagyon sok liter folyadékot kell inni, hogy a genny, vér kiürüljön, ahogy heged be. Milliószor kellemesebb, mint egy orrsövény vagy polip műtét.
2015. febr. 20. 23:33
2/9 anonim válasza:
Nekem szeptemberben vették ki, egyáltalán nem volt vészes. A fájdalom elviselhető, enni azért óvatosan kell, rengeteget inni és ugye szedni a fájdalomcsillapítót. A betegségről annyit, hogy én azóta még náthás sem voltam.
2015. febr. 20. 23:53
3/9 anonim válasza:
Nekem 11 évesen vették ki, az ébredés a műtét után nem volt kellemes, és persze fájt is, de egyáltalán nem volt vészes. Sokat kell inni, de már a második naptól lehet szilárdat enni. Utána 2 hétig nem mentem suliba,.
Nekem pont azért vették ki, mert èvente 3-4x volt tüszős mandulagyulladásom és egyéb betegségeim. Azóta kevesebbszer vagyok beteg, szóval szerintem nem igaz, amit hallottál.
17/L
2015. febr. 21. 06:32
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat...
2015. febr. 21. 08:22
5/9 anonim válasza:
nekem 8évesen vették ki. 2éjszaka utána a korházban,fájdalmat nem nagyon éreztem a műtét után. Ivás evés pár óráig nem szabad,hajolni sem.
És én kb 2hetente betegettem meg miatta,kivették és alig vagyok azóta beteg.
2015. febr. 21. 09:09
6/9 A kérdező kommentje:
Csakhogy én eddig nagyon ritkán voltam beteg és nem szeretném ha ez megváltozna...
2015. febr. 21. 13:53
7/9 anonim válasza:
ez alkalommal megehetsz a család rosszallása nélkül több doboznyi fagyit :D használd ki az alkalmat! :D
2015. febr. 21. 20:05
8/9 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy akkor miért akarják kivenni, ha nem vagy gyakran beteg?
2015. febr. 22. 23:16
9/9 anonim válasza:
Igen, épp ezt akartam kérdezni én is, hisz a mandula nagyon fontos védelmi vonala a szervezetünknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!