Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megkérhetem a doktornőt hogy...

Megkérhetem a doktornőt hogy irja fel a Cataflamot?

Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 16:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj kérdező, a mi hibánk, hogy nem működik a gondolatolvasó képességünk. Legközelebb kiolvassuk az elmédből, hogy mit szeretnél.
2015. febr. 20. 16:53
 12/20 anonim ***** válasza:
11%
De inkább vérnyomáscsökkentőt kérjél tőle, annak nagyobb hasznát veszed!
2015. febr. 20. 16:54
 13/20 anonim ***** válasza:

De vegyél be egy nyugtatót is...tarcsiba, te jó ég!

Miért nem lehet értelmesen kérdezni? Nemcsak idióták vannak ám itt, de eleve elvárható lenne,hogy értelmes kérdéssel indítasz! Ez a komment is milyen?

2015. febr. 20. 17:00
 14/20 anonim ***** válasza:
A cataflamot csak indokolt esetben nagyon erős fájdalomra írják fel, nekem pl orrpolip műtét után adták és kértem mandula kivét után is a biztonság kedvéért. 6,5 éves gyereknek ez túl erős, a körzeti orvos (ha pl.oda viszed) valószínűleg megkérdezi, minek? Mi baja a gyereknek? Majd az orvos eldönti mit kapjon, mért pont ez lenne neki a jó?
2015. febr. 20. 22:56
 15/20 A kérdező kommentje:

Talån azèrt hogy elkerüljük az antibiotikumot??

Igen!! Mert 3 napig adom neki lórugásnyi tudom de nem kell antibiotikum!!

Remèlem èrthető voltam!!

Köszönöm a válaszokat

A TÈMÁT LEZÁRTAM !!

2015. febr. 21. 09:15
 16/20 anonim ***** válasza:
Ez durva...
2015. febr. 21. 11:03
 17/20 A kérdező kommentje:
De veled kezdődik 16 válaszzoló
2015. febr. 21. 11:13
 18/20 anonim ***** válasza:
A Cataflamtól nem fogod elkerülni az antibiotikumot. Miért a gyereken kísérletezel? Felnőttként sem szívesen használom a Cataflamot:S
2015. febr. 21. 11:16
 19/20 anonim ***** válasza:

A Cataflam szedése semmilyen hatással nincs arra,hogy szükség van-e antibiotikumra. A Cataflam tüneti kezelést ad, az esetleges bakteriális fertőzést (amire az antibiotikumot adják) nem előzi és nem szünteti meg.

Viszont hatalmas terhelést ró a vesékre, a gyomorra és a májra. Ne irass fel ilyet, mert indokolatlanul terheled le a szerveit (enyhe mérgezés is előfordulhat) és a bakteriális fertőzést sem tudod ezzel befolyásolni.

2015. febr. 21. 11:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Igen, megkérheted, miután behívtak, és megkérdezték minek mentél oda? Ott elmondod, hogy minek. És akkor vagy felírják a gyógyszert, vagy azt mondják, hogy a gyereket szeretnék látni. Vagy azt mondják, hogy vidd a gyereket a gyerekorvoshoz, mert őneki ott a helye. Érthető vagyok?
2015. febr. 21. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!