Hogy tudom rendezni a tb-m?
Figyelt kérdés
Elég régóta, kb. 2 éve nem fizettem a tb-m, egyrészt azért, mert mint megtudtam, amikor a családi vállalkozásban "dolgoztam", nem voltam bejelentve, másrészt külföldön is tartózkodtam majdnem egy évet. Így utólag szeretném rendezni, mivel most a munkahelyen be fognak jelenteni 8 órába, és amíg nincs rendezve, addig a munkáltató sem fizeti? Kérhetek majd részletfizetési lehetőséget? Az alkalmi munkavállalás nem számít bele ugye?2015. febr. 20. 14:22
1/2 anonim válasza:
De, fizeti a munkáltató, őt nem érdekli, hogy te mikor voltál bejelentve és mikor nem.
Bemész a NAV ügyfélszolgálatra, megkérdezed, mennyi hátralékod van, kérsz egy csekket és befizeted.
Kérhetsz részletfizetést is.
2 év az kb 150 000 ft.
2/2 anonim válasza:
Ha bejelentenek, akkor fizetik is utánad a tb-t, semmit nem kell tenned, onnantól biztosított vagy.
Utólag már minek akarod rendezni, mostantól rendezve lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!