Ittam egy pálinkát, akkor ha fogorvoshoz megyek és az érzéstelenítőt beadja nem lesz gond h íttam? Nem vesznek össze☺?
Kétszer igyál az a tuti.
A fogorvosok többsége nem lepődik meg "a bátorság szérumtól"
Megfelelő adag pájesz után, nem is kell érzéstelenítő.
A fogorvosok többsége még el is ismeri, hogy a kezelések után jobb a fertőtlenítés, de a fertőtlenítőszerek származását-mértékét-és hatását még vitatják.
A pálinkaszagtól pedig van kellemetlenebb is amivel fogorvos találkozik...szájpenész...szuvas-rohadás...ételmaradvány...stb.
Idősebb, vagy tapasztaltabb fogorvost meg nem is érdekli a szesz szag.
Találkoztam olan hülével aki fogorvos előtt szájvizet használt, hogy imponáljon, a doki meg a kezelés előtt inkább kiöblíttette a száját.
Sokmindennel találkozik a fogdoki, nem a szesz szaga fogja irritálni.
Falusi fogorvosok meg egyszerűen csodálnák ha a betegnek rózsaillata lenne.
Az alkohol és a fájdalomcsillapító(demalgonil)egymást stimulálják, ha közlöd a dokival, hogy ittál, akkor csak a mennyiséget variálja át, jobban érdekli, hogy gyógyszerérzékeny vagy-e se, számára nem meglepő az alkoholfogyasztás kezelés előtt.
Ilyen alapon akár a szájvíz, vagy a borotvaszesz használata is ciki lenne, pedig napi tisztálkodások közé sorolják, vagy akár a fogkrém is, mindegyikben van alkoholszármazék, ennyire nem kéne pedigre lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!