Szerintetek lehet belőle gond?
Figyelt kérdés
Anyunak van 1 anyajegye a hátán ami kicsit kidudorodik. És most belekapott állítólag már sokszor. Mondtam neki nézesd meg de nem akarja én meg féltem...Bár nem vészes nem vérzett neki meg semmi. Én már be vagyok jelentve május 23-ra bőrgyógyászhoz és megnézik neki is azt az egyet?
Félek nehogy valami baja legyen. Sokat dolgozik és alig van ideje szabadidőre mivel apám nincs és egyedül nevel..
2014. ápr. 24. 22:16
1/3 A kérdező kommentje:
Mondta hogy ő már többször felszakította ezt az anyajegyet!
2014. ápr. 24. 22:27
3/3 anonim válasza:
Nem ártana az olyan anyajegyet amibe bele lehet úgymond kapni minél előbb leszedetni. Ha ártalmas, ha nem sokkal nagyobb a kockázata, hogy később baj lesz belőle.
Nekem az arcomon is van amit készülök leszedetni mert elég nagy a kockázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!