Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nagyon fáj a torkom mit tegyek?

Jojo néni kérdése:

Nagyon fáj a torkom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már szopogattam el streptilst ittam meleg teát vetteb be cataflamot bekentük melkasbedörzsölővel és bekötöttük.

Segítsetek nagyon fáj . Kedden kezdtem el ezt az egészet azóta volt 39 fokos lazam most nem faj semmim lehet a cataflamtol de a torkom iszonyatosan faj segitsetek lègysziiiii

2015. febr. 6. 10:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Majd írd ki mit mondott az orvos. A gégészetre menj!
2015. febr. 6. 16:01
 22/28 anonim ***** válasza:
Gégészeten nekem mandulát akartak venni azonnal. Meg az orromból is annak idején. Azóta is megvannak.
2015. febr. 6. 19:36
 23/28 A kérdező kommentje:
Azt mondtak h nem latszik semmilyen gyulladas de ha ennyire faj akkor csendkura (azt jelenti nem beszelhetek) meleg mezes fahejas tea meg valami gyogyszerrel kell gargalizalni
2015. febr. 7. 13:05
 24/28 anonim ***** válasza:
Ha a torkod nem piros,nem gyulladt és az orvos csendkúrát javasolt,valószínű a gégéd van begyulladva.Gondolom csináltak gégetükrözést is.Szedd a gyógyszert és gargalizálj.Nekem ősztől tavaszig mindig gond van a torok,gége,mandula triómmal.Most is érzékeny és piros a garatom.Holnap megnézetem.
2015. febr. 8. 09:23
 25/28 anonim ***** válasza:
LGG vitamint amióta szedek évek óta nem fáj a torkom.
2015. febr. 8. 11:14
 26/28 anonim ***** válasza:
Neked is jobbulást kedves hozzászóló!
2015. febr. 8. 11:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Ja és legyen sálatok.
2015. febr. 8. 11:26
 28/28 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek

Hasznaltam gyogyszert meg gargalizaltam sálat kottottunk a nyakamba l stb jobban is lettem

2015. febr. 9. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!