Jojo néni kérdése:
Nagyon fáj a torkom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már szopogattam el streptilst ittam meleg teát vetteb be cataflamot bekentük melkasbedörzsölővel és bekötöttük.
Segítsetek nagyon fáj . Kedden kezdtem el ezt az egészet azóta volt 39 fokos lazam most nem faj semmim lehet a cataflamtol de a torkom iszonyatosan faj segitsetek lègysziiiii
2015. febr. 6. 10:57
11/28 anonim válasza:
Én is épp meg vagyok fázva, ami nekem segített, 2 nap múlva már nem is fájt a torkom (pedig gyógyszert nem vettem be), az, hogy amikor csak lehetőségem volt rá, megmostam a fogamat és corsodyl-lal gargalizáltam.
12/28 A kérdező kommentje:
13/L
Tennék fel képet de nem tudok :D
Megvannak még a manduláim igen
2015. febr. 6. 13:56
13/28 anonim válasza:
Fotózd le a torkod és tedd fel a képfeltöltésre ( [link] be tudod ide másolni a képet!Megnézném,mert nekem is sokszor van gond a torkommal.
15/28 A kérdező kommentje:
Biztos kiváncsi vagy a torkomra ? :D
2015. febr. 6. 15:24
16/28 anonim válasza:
Az orvos jobban értékelné ha látná,én csak hasonlítani tudnám az enyémhez képest!
17/28 A kérdező kommentje:
Anyukám is most mondta h ne töröljem ki a képet mert majd megmutatjuk a dokinak csakmert még mindig nagyon fáj a torkom mindent megprobaltunk de meg nem jobb :(
2015. febr. 6. 15:32
19/28 A kérdező kommentje:
Öltözöm is :D
Köszi szépen a sok jo tanácsot és az aggodalmat. Szuperek vagytok.
2015. febr. 6. 15:50
20/28 A kérdező kommentje:
Szabad tudnom hány éves vagy ?
2015. febr. 6. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!