Jojo néni kérdése:
Nagyon fáj a torkom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már szopogattam el streptilst ittam meleg teát vetteb be cataflamot bekentük melkasbedörzsölővel és bekötöttük.
Segítsetek nagyon fáj . Kedden kezdtem el ezt az egészet azóta volt 39 fokos lazam most nem faj semmim lehet a cataflamtol de a torkom iszonyatosan faj segitsetek lègysziiiii
2015. febr. 6. 10:57
1/28 anonim válasza:
nekem is nagyon fáj, nyelni is alig tudok. én is strepsilt szopogattam, de csak pillanatnyilag segített. ha van otthon propolisz vagy erős pálinak, igyál egy kortyot, nagyon rossz érzés lesz, de segít
2/28 A kérdező kommentje:
Fuf ez gyors volt koszi
A pálinasz az a pálinka sajnálom lehet h ez hülye kérdés de ha az akkor a vallásom tiltja az alkoholt
2015. febr. 6. 11:02
3/28 anonim válasza:
Próbálj meg rágózni,mert azzal folyamatosan nedvesen tartod a nyálkahártyádat.Menj el orvoshoz,mert lehet tüszős mandulagyulladásod is, amire antibiotikum kell.
4/28 A kérdező kommentje:
Jaj nekem :((( az baj ha mentolos a rágó
Köszi megint
2015. febr. 6. 11:10
5/28 anonim válasza:
Strephen + sok víz. Esetleg kamilla tea. Jobbulást!
6/28 anonim válasza:
vaagy sós vízzel gargalizálj. nagyon sokat segít. első voltam :))
7/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :(
2015. febr. 6. 11:13
8/28 anonim válasza:
Tolhatsz egy kis c vitamint is.
9/28 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. febr. 6. 11:15
10/28 anonim válasza:
Gargalizálj sós vízzel vagy kamillával,ha van otthon Glycosept,próbáld vele ecsetelni és lehetőleg menj a gégészetre minél előbb!Hány éves vagy?Meg vannak a manduláid?Nagyon csúnya a torkod?Mutasd,tegyél fel képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!