Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez hogy lehet?!?!?! "mik...

Ez hogy lehet?!?!?! "mik vagytok ti, istenek? "

Figyelt kérdés
Véletlen a kezembe akadt egy orvosi műhibákról szóló könyv...a benne "szereplő" orvosok nagy része az internet szerint még mindig praktizál!!!
2010. febr. 8. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
És? Neked mi a szakmád? Te még sosem csináltál meg rosszul semmit?
2010. febr. 8. 14:19
 2/10 A kérdező kommentje:

Olvasd el a könyvet..utána mond ezt!!

Ha egy rokonod járt volna úgy mint azok az emberek a könyvben akkor eszedben sem jutna ilyet írni.

És sokszor nem is a szakmai tudás(vagy hiánya) az ami felháborító,hanem a hozzáállás!!!!

2010. febr. 8. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:

könyvet bármiről lehet írni.

A tálalás sem mindegy. Az éremnek 2 oldala van.

lehet hogy 1000 másik betegen meg ők tudtak segíteni.

Mindent kritikával fogadj....

2010. febr. 8. 14:25
 4/10 A kérdező kommentje:

Ezek gondolom megtörtént esetek,és szerintem igenis vannak olyan emberek akik nem alkalmasak orvosnak mégis praktizálnak.

Embereket ölnek puszta figyelmetlenségből és lustaságból és nem azért mert véletlen becsúszott egy hiba(1000-ből 1)

2010. febr. 8. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem az egész egészségügy egy nagy műhiba!

Az öcsémnek 2x volt eltörve végtagja és a helyi kórházban azt mondták, hogy semmi baja, borogassa és pihentesse( röntgen után)Mikor a szüleim elvitték őt egy megyei kórházba ott rögtön gipszet tettek rá mindig.

Később nekem volt perforált vakbélgyulladásom. Először anya vitt be a kórházba (amikor még görnyedve de tudtam járni) és hazaküldtek azzal, hogy igyak több folyadékot. Aztán este mikor kihívtuk a mentőket nem akartak bevinni, mondván, hogy terhes vagyok. A nevelőapukám vasvillával fenyegette meg a mentőket, hogy vigyenek be. Mikor bevittek, megvizsgáltak megállapították, hogy perforált vakbelem van! Rá 15 percre meg is műtöttek!

2010. febr. 8. 16:36
 6/10 anonim válasza:

Első válaszadó gratulálok!!!!!!!!!

Nagyon értelmes ember lehetsz! De, mindenki hibázott már, de vannak olyan szakmák, ahol nem szabad, vagy csak nagyon minimálisat, és ezt ők vállalták, amikor úgy döntöttek, hogy orvosok lesznek. Durva leszek, de ezek az orvosok mentek volna inkább hentesnek! Amúgy én is olvastam a könyvet, és szörnyű, hogy miket meg nem engednek maguknak, csak azért mert egy beteg fájdalomcsillapítót mert kérni, vagy esetleg ordít a fájdalomtól. (Bocsi, de az ilyeneken mindig fel tudok háborodni, és felidegesítenek.)

23/L

2010. febr. 8. 18:13
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

iteljetek csak el öket idiotak, remelem ilyenek miatt mint ti majd egy sem fog praktizalni, aztan ha sürgös beavatkozasra lenne szükségetek majd ott pusztultok meg

-.-"

2010. febr. 8. 18:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Remélem utolsó válaszoló, hogy veled is meg egy családtagoddal is előfog fordulni majd egy kis hiba. Nem tudom akkor, hogy fog állni a szád!!!!
2010. febr. 8. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:
én is kivanok neked hasonlo jokat!!!!!
2010. febr. 8. 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Az orvosok védett munkaerők :((( és kirúghatatlanok, letörölhetetlenek.

Bár egymás közt titokban háborúznak, kifelé összezárják magukat. Vagy nyíltan vagy burkoltan.

Én is olvastam azt a könyvet, sőt van második rész is nekem. Tényleg megtörtént esetek :(((

A félrediagnosztizálás az orvos figyelmetlensége VAGY gonoszabbul: szándékos falazás egy másik kollégának.

Mesélek itt, ami megtörtént!

2004-ben mozgássérült Édesapám, akinek jobb lába tőből hiányzott egy régi motorbaleset miatt, műlábat azaz protézist használt halála napjáig.

Apám, aki eljárt a nagyhírű fürdőbe vasból készült könyökmankóval, az uszodában elesett!

Masszőr hívására mankójával előresietett és a vizes kövön hasra csúszott és a vasmankó a vállába csapódott.

Vállrepedéses ficama volt.

"TERMÉSZETESEN" nem "vette észre" a bajt, azt mondta nincsen semmi baja!

Ezután szegény hazament. Pihent, majd elment a kerületi szakorvosi rendelőbe egy nagy forgalmú helyen.

Ott reumatológus, ortopéd, röntgenorvos is látta: itt mind egyöntetűen azt mondták neki: tornáztassa a vállát!

A röntgent nem is akarták észrevenni, mert falaztak a fürdőnek. Nem akarták saját uszodabeli kollégájukat besározni és az intézményt sem. Mert a reumatológusok szoros kapcsolatban állnak a fürdőkkel, tehát az érdekük kölcsönös, mivel "rosszul fizető" az állásuk. Ezért jövedelmezőbb kapcsolatot tartani a fürdőkkel és ott is dolgozni másodállásban.

Tehát Apám 1 hónapig szenvedett és testvérem egykori sportorvosához ment, aki megmondta az igazat. Előjegyezte a műtétet következő hónap végére.

Ám az állapota az uszodai balesettől számítva annyira LEROMLOTT, LEFOGYOTT, hatalmas fájdalmak közepette (közben erősebbnél erősebb fájdalomcsillapítókkal próbálkozott-HIÁBA) MÁSFÉL HÓNAPON BELÜL MEGHALT!!!!!

Ezekkel a szándékos orvosi félrediagnosztizálással ölték meg APÁMAT! Őt nem lehet pótolni, senki nem tudja visszaadni az életét.

De az orvosok pótolhatóak, ám nagy az ellenállás.

Szóval az orvosok mögött gyógyszergyárak, fürdők IS állnak. De van nekik főnökük, ám ők sem hajlandóak beosztottjaikat bántani. Orvosok egymást közt: MA NEKED, HOLNAP NEKED.

2010. febr. 9. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!