Bizalmatlanok vagytok a disznó influenza védőoltással szemben?
Teljesen bizalmatlan vagyok a kormányzattal és gyógyszerlobbyval szemben, de az oltást beadattam 9 napja.
Egyelőre semmi bajom.
Én kórházban dolgozom, úgyh nekünk jár, be is adattam majdnem egy hónapja, és semmi bajom. Valószínűleg ha nem dolgoznék itt, akkor eszembe se jutna az oltás. Sima influenza ellen se kértem soha, de így hogy biztos h h1n1-esek között leszek, gondoltam csak hasznomra válhat. :)
Szerintem hülyeség ez a nagy kampányolás, de az ellenkampányolás ugyanúgy. Aki influenza ellen szokott kérni, az kérjen ez ellen is, baja nem lesz, de senki ne érezze úgy hogy muszáj, csak mert nagy a nyomás.. :D
én már annyi mindent olvastam, hogy nem tudom eldönteni.
elmenem a gyerekorvosunkhoz, aki kinevetett. furcsállottam, hogy nem veszi komolyan, végül azt mondta adassam be a gyerekeknek.
nem tudom mivel ártok többet...gondolom ezzel több 100 ezren igy vagyunk, holnapig kell döntenem
Mert ha már ott állna gy hónapja a patikákban a több százezres készlet és nem fogyna még megérteném az aggódást, de ezt a dumát az emberek már akkor elkezdték terjeszteni, amikor a vakcina még le sem volt gyártva.
Na mindegy.
Mellesleg : oltva vagyok meg az egész családom, mert így érzem biztonságosnak.
Bizalmatlanság ide vagy oda, én bizalmatlanul sem akarok beteg lenni, meg a családomat is féltem.
Aztán meg mindenki azt csinál amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!