Leszázalékolással kapcsolatban válaszolnátok?
de, vannak olyan esetek amikor tutira kapsz ellátást.
pl sclerosis multiplex, vagy skizofrénia.
Rám is jellemzőek ezek.
4 éve szinte ki sem mozdultam a házból.
26 vagyok.
Szia.
Én most voltam még csak először pszichiáternél(előző vagyok),úgy egy éves már a kommentem.
27 vagyok,és én sem dolgoztam még soha.
Nekem is gyerekkorom óta áll fenn ez az állapot.
Most szociális fóbiát,és generalizált szorongást állapítottak meg nálam.
Sokáig titkoltam ezt,úgy tettem,mintha normális lennék,illetve nem is volt betegségtudatom.
Alapvetetően próbálok pozitívan,nyitottan állni a kezelésekhez,de belül azt érzem,hogy ezt 100%-osan nem fogom tudni kiheverni,kigyógyulni ebből.
Veled mi a helyzet azóta?
Te hány éves vagy?
Nagyon úgy tűnik,hogy hasonló gondjaink vannak,és gyanítom,hogy hasonló korúak is lehetünk,amiért felmerült benned ez a kérdés.
Szerintem a depresszió az azért lépett fel nálad is később,mert a többi betegség eredménye lehetett ez nálad.
Én is az utóbbi években érzek depressziót,hangulatváltozásokat,de ezt a környezetem felé nem igazán mutatom.
Ilyen betegségekkel,és ezeknek a következményeivel nem csoda ha az ember idővel depressziós lesz.Teljesen logikus,és várható..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!