Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tudom hogy fura kérdés de...

Tudom hogy fura kérdés de hogy menjek a fogorvoshoz?

Figyelt kérdés
Még sosem mentem egyedül és érdekelne hogy hogy münködik.mit kell hogy vigyek hogyan tudassam hogy ott vagyok.stb
2014. nov. 16. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Kérj egy időpontot, jelentkezz be és ennyi, ja meg előtte moss fogat alaposan! :)

20/L

2014. nov. 16. 19:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Hívd fel a rendelőt, kérj időpontot, mielőtt elindulsz moss fogat, utána ne egyél nem igyál semmit max vizet, míg be nem jutsz az orvoshoz. Vigyél tb kártyát. Ha saját körzeteden belül mész, ahhoz a fogorvoshoz, aki ingyenesen csinál fogmegtartó kezeléseket, akkor vigyél személyi és lakcímkártyát, igazolva, hogy abba a körzetbe tartozol. Ha nem ahhoz mész, akkor nem szükséges, de akkor meg pénzt vigyél magaddal, mert nem lesz ingyen. Tudatni nem kell, hogy ott vagy, mert átlagban az asszisztens hív be, szóval néha ki fog nézni a váróba, meg amúgy is tudni fogják, hogy mész
2014. nov. 16. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!