Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mint várhatok el a magánrendel...

Mint várhatok el a magánrendelőtől?

Figyelt kérdés
Nőgyógyász magánrendelésre voltam , panasszal a pasi konkrétan 10 perc alatt vizsgált meg ebbe az öltözködés is benne volt , majd a leleteket sosem kaptam meg . azt mondta hogyha gond van telefonálnak , de azért egy nincs gond telefonnak is örülnék , hogy van ez ?

2014. nov. 11. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Mit vártál? Órákig tartó vizsgálatot? Egy rákszűrés, egy kenetvétel és egy ultrahang 5 perc kb.

Ha nincs baj, akkor nem küldenek leletet, az mindenhol így van.

2014. nov. 11. 17:13
 2/8 A kérdező kommentje:
ja akkor ennél többet ne is várjak a pénzemért :(
2014. nov. 11. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
De kérdem, mit vársz? Ultrahangozzanak még 5 percig? A vizsgálat ennyi ideig tart.
2014. nov. 11. 17:29
 4/8 A kérdező kommentje:
mikor államiba mentem a doki sokkal alaposabb volt , sajnos az a dokim nincs már itt így kénytelen vagyok máshoz járnii, de annál mindent átbeszéltünk , mi hogy merre stb
2014. nov. 11. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor tovább kell keresni, vagy érdeklődjél ismerősöktől, ki hová jár. Velem is többet foglalkoztak 10 percnél!
2014. nov. 11. 18:23
 6/8 anonim ***** válasza:
én kb. 20 percet szoktam bent lenni, és úgy, hogy szerencsére nincs gond.
2014. nov. 11. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Én sem értem, mi a probléma. Én is panasszal mentem magánba, nekem sem tartott öltözködéssel együtt 10 percnél tovább a vizsgálat. Sőt!

A kenetlevétel 10 másodperc volt, hasi UH kb. 3 perc és abban benne volt, hogy fotót nyomtatott a hasam elejében lévő bazi nagy cisztáról, meg külön megmutatta, hogy "ez a hólyag, ennek nem így kéne kinéznie".

Aztán jött a hüvelyi UH, ez is kb. két perc volt úgy, hogy itt is nyomtatott fotót a méhem háta mögött lévő szintén marha nagy cisztákról.

Amelyik orvos érti a dolgát, annak nem kell több idő.

Kb. 20 percet voltam benn, de ebből 10 perc csak az volt, hogy a doki magyarázta, hova menjek, mit csináljak, kérjek időpontot nagy UH-ra a Klinikára, milyen vizsgálatok kellenek a műtétet megelőzően, majd ha ezek megvannak, hívjam őt, és megbeszéljük, mikor legyen a műtét. Elmondta, hogy fognak műteni, ne ijedjek meg, stb. stb. stb.

Ha nincs probléma, minek telefonáljanak?

2014. nov. 11. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó, de ha ő nincs megelégedve valamiért akkor keressen másikat. Maga a vizsgálat az rövid és ennek örülni is kell, a lényeg, hogy alapos legyen és figyeljen oda, mert ügye ezért megy az ember magánhoz.
2014. nov. 12. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!