Dopajama kérdése:
Mitől lehet? Kicsit félek, és kinos is.
Figyelt kérdés
A hajam nagyon durvàn hullik, hajmosáskor használok ugyan hajerõsitõ sampont ès barzsamot is, de nem èrzèkeltem a hatását . Foggalmam sincs hogy mèrt van ez, ahogy azt sem tudom hogyan lehetne megállitani ezt. Azonkivül kinos , hogy minden ruhámon ott van egy-kettõ hajszál, ahogy hizzáèrek a hajamhoz, azonnal hullik.2014. nov. 9. 10:50
1/5 anonim válasza:
Egy teljes vérképpel kellene indítani. A hajerősítő sampon és balzsam mit sem ér, ha szervi bajod van. Fordulj a háziorvosodhoz!
2/5 anonim válasza:
A hajhullás csak egy tünet, de ezer oka lehet. Lehet szimpla vitaminhiány, de lehet más oka is, érdemes volna vérvizsgálatot csináltatni. A körmeid milyenek?
3/5 A kérdező kommentje:
Na igen, a körmöm a másik gondom , töredezik ,lassan nõ, ès van egy fehèr folt rajta ami állitolag a vashiàny jele, probálok ezen javitani de nem tudom hogy
2014. nov. 9. 12:35
4/5 anonim válasza:
A fehér folt nem csak vashiány, egyéb vitaminhiány miatt is lehet. Ha félsz orvoshoz menni, legalább első körben állj rá a vitaminbevitelre és figyeld magad.
5/5 anonim válasza:
"Állítólag a vashiány jele." A legrosszabb, amit tehetsz, hogy a neten (feminán, antalvalin stb.) utánaolvasgatsz, és próbálod magadat kúrálgatni. A körmön a fehér folt kismillió dolgot jelenthet, amelyeknek egy része nincs is összefüggésben hiánybetegséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!