Kicsit kínos, de nem tudom, hogy mit tegyek! A női nemi szervemnél van valami. Mi lehet ez? (A többi lent. )
Figyelt kérdés
Az van,hogy a női szervemnél van egy csípés vagy pattanásféleség.Lehet,hogy begyulladt.Még nem mondtam el senkinek,mert kínos. Kb.fél centi magasra feldagadt ez a valami,és piros egy kicsit a környéke é fehér a teteje,de egy pici piros pont van a tetején,úgyhogy lehet,hogy csak csípés.Legyetek szívesek,ha tudtok minél előbb segítsetek!Amúgy nagyon fáj. És kellemetlen. :\
A válaszaitokat előre is köszi! :)
2012. dec. 27. 00:52
1/8 anonim válasza:
Nem kell rögtön rosszra gondolni. Ha borotválsz vagy gyantázol, akkor könnyen lehet, hogy egy ártatlan szőrtüszőgyulladás. A nemi szerv környéke nagyon érzékeny, ott az ilyen ártatlan kis dolgok is nagyon csúnyán tudnak kinézni. Jobb, ha nem piszkálod, valószínűleg pár nap alatt magától javulni fog.
2/8 anonim válasza:
Ne piszkáld, fertőtleníts naponta többször és vegyél tiszta pamut bugyit. Ha nem múlik el pár napon belül menj orvoshoz.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
(1.kommentelőnek):Köszönöm!Még nem vagyok nagyon járatos az ilyenekben,még fiatalabb vagyok. :)
(2.kommentelőnek):Köszönöm neked is,viszont még annyi kérdésem lenne,hogy mivel fertőtlenítsem?
2012. dec. 27. 01:09
4/8 anonim válasza:
Én orvosi szappannal szokta fertőtleníteni. (rossmannban kapsz, nem vészes az ára) A kamillás borogatás se árt, mert gyulladáscsökkentő.
5/8 A kérdező kommentje:
áhh,köszönöm!:))))nagyon sokat segítettetek! :)
2012. dec. 27. 01:30
6/8 anonim válasza:
Már mitől kínos ez? Ugyanolyan testrészed, mint a többi.
7/8 anonim válasza:
Kellés lehet még. Bár nagyon kínos, de gyógyszertárban tudnak javasolni megfelelő krémet, vagy gyógyszert rá. Azért ha nem múlik, akkor egy nőgyógyászati vizsgálatot javasolnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!