Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kb 2 hete jelentettem be a...

Kb 2 hete jelentettem be a NAV-nál, hogy én szeretném fizetni a TB-t, mivel nincs jövedelmem. Még nem küldtek csekket, viszont kedden uh-ra kell mennem, el fognak látni?

Figyelt kérdés

2014. okt. 28. 11:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. okt. 28. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:

De nem adtak csekket a NAV-nál?

Hogy be tudd fizetni hónap elején

2014. okt. 29. 23:54
 3/6 anonim válasza:

Igen, el fognak látni. Előfordulhat, hogy a recepciós vagy nővér azt mondja, hogy rendezetlen az egészségügyi jogviszonyod és mondani fogja, hogy menj el bejelenteni a NAV-hoz (sokszor hetekbe tellik, mire minden átfut a rendszerükön-tapasztalat). Erre te mondd azt, hogy már rendezted a dolgot :)

Viszont azt javaslom, hogy menj vissza a NAV-hoz és kérj egy jóár csekket, hogy a jövőben időben (minden hónap tizenkettedikéig) be tudd fizetni a havsi egészségügyi járulékot (6910 Ft jelenleg). Annak idején nekem sem küldtek csekkeket (habár megígérték), csaak 4 hónap múlva, de én közben már jártam náluk és hoztam csekkeket. Javaslom, hogy menj el minél előbb és hozz csekkeket, mert késedelmi díjat is felszámítanak, ha nem fizeted be minden hónapban időben a járulékot.

2014. nov. 3. 15:57
 4/6 anonim válasza:

*jópár

*havi

2014. nov. 3. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Na mi volt?

Kaptál ellátást ?

2014. nov. 4. 12:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, kaptam, de nem panaszkodtak, hogy nincs rendezve a tb-m, pedig még mindig nem kaptam csekket...
2014. nov. 7. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!