Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy kell egy nőt újraéleszteni?

Hogy kell egy nőt újraéleszteni?

Figyelt kérdés

2014. okt. 9. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, mint egy férfit.
2014. okt. 9. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Virágot és bonbont adsz neki a szájból szájba lélegeztetés előtt... erre gondoltál?

Egészen meglepő módon a nők is az emberi fajhoz tartoznak, így az ember újraélesztéséről tanultak érvényesek a nőkre is.

2014. okt. 9. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:

megszagoltatsz vele egy húszezrest

na jó, ez elég férfisoviniszta válasz volt

2014. okt. 9. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 pontosan erre gondoltam én is :)

Aki meg itt/így akarja megtanulni az újraélesztést az meg inkább hagyjon meghalni én azt mondom inkább :D

#1 voltam :)

2014. okt. 9. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A mellkas középvonalában kell elkezdeni a 30 mellkaskompressziót. (Ez nagyjából ott van, ahol a melltartó két kosara összeér). Ha erre gondoltál...

Egyébként minden esetben 30 kompresszió, 2 befúvás.

2014. okt. 9. 17:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

De "parasztok" vagytok. :D Gondolom első sorban arra gondolt szegény kérdező, hogy a nőknek ott van a mellük. Hát igen, de az nem akadályozza az újra élesztést, sőt igazából a melltartó sem. Ugyanúgy kell, mint a férfit, feltéve ha azt tudod, hogy kell. Egy halotnál, nem szabad ilyeneken gondolkodni, minden másodperc számít, cselekedni kell. Nyugodtan, nem szabad azzal foglalkozni. A lélegeztetésnél is ugyanúgy szájból orrba. Ha helyzet van, akkor nem akadhatunk fel ilyeneken, hogy, nők, férfiak....

ti meg lehetnétek kedvesebbek és segítőkészek is

2014. okt. 9. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
De hülye kérdés komolyan -
2014. okt. 10. 13:50
 8/8 anonim válasza:
0%
Szerintem sehogy!
2014. okt. 13. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!