Hogy kell egy nőt újraéleszteni?
Virágot és bonbont adsz neki a szájból szájba lélegeztetés előtt... erre gondoltál?
Egészen meglepő módon a nők is az emberi fajhoz tartoznak, így az ember újraélesztéséről tanultak érvényesek a nőkre is.
megszagoltatsz vele egy húszezrest
na jó, ez elég férfisoviniszta válasz volt
#2 pontosan erre gondoltam én is :)
Aki meg itt/így akarja megtanulni az újraélesztést az meg inkább hagyjon meghalni én azt mondom inkább :D
#1 voltam :)
A mellkas középvonalában kell elkezdeni a 30 mellkaskompressziót. (Ez nagyjából ott van, ahol a melltartó két kosara összeér). Ha erre gondoltál...
Egyébként minden esetben 30 kompresszió, 2 befúvás.
De "parasztok" vagytok. :D Gondolom első sorban arra gondolt szegény kérdező, hogy a nőknek ott van a mellük. Hát igen, de az nem akadályozza az újra élesztést, sőt igazából a melltartó sem. Ugyanúgy kell, mint a férfit, feltéve ha azt tudod, hogy kell. Egy halotnál, nem szabad ilyeneken gondolkodni, minden másodperc számít, cselekedni kell. Nyugodtan, nem szabad azzal foglalkozni. A lélegeztetésnél is ugyanúgy szájból orrba. Ha helyzet van, akkor nem akadhatunk fel ilyeneken, hogy, nők, férfiak....
ti meg lehetnétek kedvesebbek és segítőkészek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!