Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van olyan hely ahol megtanítan...

Van olyan hely ahol megtanítanak hogyan kell újraéleszteni valakit?

Figyelt kérdés
Pl ha édesanyám infarktust kapna, hogyan segíthetek ?
2010. szept. 17. 11:28
 1/5 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
75%
Elsősegélyt autóiskolában is tanítanak, de szerintem ha pl elmész Édesapád orvosához és megkéred mutassa meg, hogy mitővő légy ha baj van, segíteni fog.
2010. szept. 17. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok én sem tanfolyamot,csak ami a jogosítványhoz kell.

De esetleg egy EÜ-s ismerősöd el tudja magyarázni,és meg is mutatja.Pl ápoló,mentős...

Remélem nem lesz rá szükséged.

(Na és amikor egyszer egy másik kérdéshez azt írtam,hogy elsősegélyt hasznos lenne kötelezően tanítani az iskolákban ,akkor lepontoztak)

Bocs az OFF-ért csak eszembe jutott.

2010. szept. 17. 11:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom a Vöröskereszt képzéseit:

[link]

Van a Vöröskeresztnek könyve is, érdemes azt is megvenni, mert akkor mindig utánna tudsz nézni a dolgoknak: [link]

2010. szept. 17. 11:42
 4/5 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha az iskolában kötelező lenne akkor senki sem tanulná meg :(

SAJNOS !!

Mondjuk inkább lehetne kampány szerűen ilyen bemutatokón megmutatni.

2010. szept. 17. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tanulnák meg a gyerekek,de valami ragadna rájuk!El sem tudod képzelni,hogy vészhelyzetben mennyi mindent elő villan az agyból!

Ne legyen szükséged rá,de ha tudnál szerezni elsősegély könyvet,és csak olvasgatnád,biztos hogy hasznát vennéd amikor szükséged van rá!

2010. szept. 17. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!