Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Felháborodnál te is ezen?

Felháborodnál te is ezen?

Figyelt kérdés

A húgom (16 éves) elment ma a háziorvoshoz mert láza volt este (már nincs) , fájt a torka. Az orvot meghallgatta a tüdejét, megnézte a torkát majd megkérdezte hogy be van -e oltva H1N1 ellen. Be van! Erre azt mondja az orvos valószínűleg elkapta a H1N1 -ET! Felírt neki ALGOPIRINT, valami köptetőt+ még valamit hogy szedje! Hogy jelenthet ilyet ki 1 orvos labor , vérvétel és semmi nélkül?

Egyértelmű hogy holnap felkeresem személyesen is! Panaszt tehetek ez ügyben a felettesénél? NAGYON FEL VAGYOK HÁBORODVA!!!!!!!!!!

2010. jan. 19. 20:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Te kemenyen elvagy tevedve , inkabb fel se tetted volna ezt a kerdest...
2010. jan. 19. 20:46
 2/20 anonim ***** válasza:
75%

Mi értelme lenne, teljesen mindegy, hogy H1N1 vagy közönséges influenza, ugyanazt a kezelés kell rá. Minek még tesztelgetni, gondolod, hogy attól valami is változik?

Elárulom, hogy a fejlett országokban (pl. Németország) egyáltalán nem tesztelnek, mert csak felesleges pénzkidobás, igaz, hogy ott nincs is ilyen tömeghisztéria emiatt.

2010. jan. 19. 20:46
 3/20 anonim ***** válasza:
52%
Minden rendelőben ki van függesztve a betegjogi képviselő elérhetősége. Számolj majd be az eredményről.
2010. jan. 19. 20:48
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
Örülök, hogy téged is elért a tömeghisztéria. Gratulálok.
2010. jan. 19. 20:49
 5/20 A kérdező kommentje:

Miért vagyok eltévedve? Ha rólad lenne szó talán vigyorogva térnél haza? Ennyi erővel azt is mondhatta volna ránézésből megállapítva hogy 2 év múlva rákban fog meghalni!

Szerintem egy orvos nem teheti meg hogy mindenféle bizonyosság nélkül kijelenti valakiről hogy H1N1-fertőzött!

Nem estem bele a tömeghisztériába!!!! De te ezt honnan tudhatnád??? Én nem oltattam be magam!

Ezt akkor sem hagyom szó nélkül!

2010. jan. 19. 21:06
 6/20 anonim ***** válasza:
Azért vagy eltévedve, mert feltételezed az orvosról, hogy hülye. Pedig a háta mögött van pár év egyetem, meg egy kis tapasztalat. Éppen ez volna a lényeg, azért járunk hozzá, hogy ránézésre(!) a több ezer nyavajából megmondja mi(k) a legvalószínűbb(ek). Nem kell minden utolsó náthát letesztelni ahhoz, hogy tudjuk nátha. El tudja ő dönteni, hogy mit kell tesztelni, és mit nem. Ha a rák gyanuja felmerül, nyugodt lehetsz, majd kér további vizsgálatot.
2010. jan. 19. 21:33
 7/20 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha H1N1-es?? Pihen pár napot és helyrejön, semmi baja nem lesz. Te meg inkább bújd még picit a biosz könyveket, ha ennyire ráérsz.
2010. jan. 19. 22:57
 8/20 anonim ***** válasza:

az a te bajod, h teis véresen komolyan veszed ezt a h1n1-et, ellentétben az orvosoddal, aki viszont tisztában van a dolgokkal. te viszont nem. az orvosnak ez nemolyan kijelentés volt, mint amit te írtál h 2 év múlva megfog halni rákban, hanem olyan, hogy valszeg megfázott a hideg időben. kb ennyit jelentett neki.

nincsen okod ezen felháborodni.

2010. jan. 20. 02:03
 9/20 A kérdező kommentje:

Na ne viccelj már! Algopirynnel kezeli a H1N1-et???

Amúgy meg a testvérem kiskorú és én vagyok a gyámja tehát majd én eldöntöm helyetted hogy mit kell tennem! Nem te neveled és nem is te felelsz érte!!!! Ugye?

Sikeresen léptem az ügyben!!!! De nem kötöm az orrodra te KIS NYOMI! (te fogalmaztál így)

Ui: Máskor a KÉRDÉSRE VÁLASZOLJ! ( szövegértés nulla!)

2010. jan. 20. 17:08
 10/20 anonim ***** válasza:
Istenem, talán tényleg az ilyen primitív emberek miatt tartunk ott, ahol tartunk... Szaladj és oltasd be magatokat gyorsan, ha a te felelősséged, és ugorj mindenki (orvosok, hozzászólók), szóval mindenki olyan torkának aki kicsit is okosabb nálad, és nem úgy reagál, ahogy te megálmodtad.
2010. jan. 20. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!