Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ügyelet? Elfeküdt nyakkal?

Ügyelet? Elfeküdt nyakkal?

Figyelt kérdés
Reggel arra keltem, hogy nem tudok kimászni az ágyból, olyan nyakfájásom van. Bő félórás közelharc után felültem, majd nagy nehezen lábra álltam. Őrülten fáj a nyakam, ha jobbra próbálom fordítani a fejem, ha a jobb kezemmel egy kicsit próbálok magasra nyúlni valamiért, ha egy pillanatra rosszul mozdulok, másodpercekre lefagyok a fájdalomtól. Ha elfekszem akkor úgy tudok felülni, ha a bal kezemmel megtartom a fejem hátul. Reggel nem, de most már a vállam is kezd hasonlóképpen fájni.Fejem se le se hátra fele nem billen. Ezzel fogadnak engem az ügyeleten? Ha igen, kaphatok rá injekciót?
2014. szept. 13. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Persze, hogy fogadnak. Más nem, infuzióban kapsz izomlazítót.
2014. szept. 13. 12:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Én már rég haza is értem volna az ügyeletről.

Indulj!!!!

2014. szept. 13. 12:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. Egyelőre egyedül vagyok itthon, várom, hogy végre megérkezzen a párom értem. Biztos, ami biztos alapon, gondoltam megkérdezem itt. Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek a választ :)
2014. szept. 13. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!